Wysłany: 2008-03-11, 19:29 II OGÓLNOPOLSKI ZLOT ALFA ROMEO POMORZE 22-25 MAJA 2008
Witam serdecznie,
Chciałbym zapoczątkować informację na temat ogólnopolskiego zlotu na pomorzu.
Tym co odwiedzili nas w ubiegłym roku nie musze pisać jak fajnie jest nad morzem :)natomiast mogę ich zapewnić , że dojdą dodatkowe atrakcje, które urozmaicą naszą wspólną zabawę. Termin to 22 maja ( jest to czwartek Boże Ciało) do 25 maja (niedziela) . Propozycją miejsca jest kurort nadmorski Władysławowo...
Plan zlotu przedstawimy do końca tygodnia wraz z atrakcjami jakie bedą czekać na wszystkich uczestników już II ogólnopolskiego zlotu na pomorzu 2008 . Natomiast informację na temat kosztu zamieścimy do końca marca kiedy to będziemy mieli odpowiedzi od naszych sponsorów.
WOW!!! REWELACJA a juz sie balem ze nic w tym roku nie bedzie na Pomorzu, jestescie Wielcy
Wszystkim którzy nie byli w zeszłym roku, gorąco polecam ten zlot, WARTO, zabawa jest rewelacyjna!!
Paweł masz rację ale osobiście wolalbym jakiś termin czerwcowy.....
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
Piotrek 147, stawimy się obowiązkowo.
Mam nadzieję że już daliście na mszę za ładną pogodę, bo tą z przed roku trudno będzie przebić
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
WOW!!! REWELACJA a juz sie balem ze nic w tym roku nie bedzie na Pomorzu, jestescie Wielcy
Wszystkim którzy nie byli w zeszłym roku, gorąco polecam ten zlot, WARTO, zabawa jest rewelacyjna!!
Czekamy cierpliwie na dalsze newsy
Napewno bedzie fajowo, beda na pewno nowe niespodzianki itd,mysle ze mozna liczyc na zaprzyjazniony klub z Poludnia.Koszta na pewno nie beda sie duzo roznily od zeszlorocznych,tylko ze bedzie jedno ale,nie bedziemy rozliczac sie na drobne,tzn.ze ktos tylko na 2 dni czy na 3,za duzy balagan w kasie,a koszt ogolnie nie wielki .Pozdrawiam i zapraszamy!!!
Witam wszystkich niezła impreza się szykuje nawet nie tak daleko i na pewno bym była, gdyby nie chole.... wesele 24 maja!!! Jak pech to pech szkoda pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Baśka13 2008-03-15, 08:04, w całości zmieniany 1 raz
Ja bym się pisał tylko jeszcze niewiem jak to będzie z nową pracą-czy nie będzie służby itp no i jak ktoś może napiszcie jakie byly koszty rok temu tak w kwesti ile mam mniej wiecej odłożyć.
Pozdrawiam
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 770 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2008-03-15, 14:01
z tego co pamietam,to nocleg 35zł za dobe.i w zasadzie tyle.oczywiscie jedzenie za swoj koszt,chociaz pomorzanie zaoferowali obiad w prezencie i grilla z soczkami kubus
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum