Dziala bez problemu jak na razie .Mam nadzieje ze tak juz zostanie.Dzieki raz jeszcze
Czarek Gość
Wysłany: 2008-03-06, 21:18 gtv 2L V6 TB
Mam pytanie. Czy znacie może model jak w temacie rocznik 1997. Szukam gniazda serwisowego, problem w tym że tam gdzie powinno być (ale tu co mechanik i co serwis - zdania są podzielone, hehe) nie ma. Podpowiecie może albo jak co moge podjechać. Zobacze czy jutro w Wa-wie znajdą bo jestem umówiony. Pozdrawiam. A przy okazji jaka cena wymiany rozrządu, pytam o robocizna? Czekam na odpowiedz
wielkie dzieki za fachową diagnoze.
Problem z włączonym non-stop wentylatorem chłodnicy pochodził własnie od zepsutego presostatu.Teraz wszystko gra i jest ok.
Naprawde jestes DOBRY.pozdrawiam
Ciesze się się że mogłem pomóc, mam nadzieje że już niedługo i takie usterki będziemy mogli usuwać samemu a nie odsyłać do innego warsztatu zajmującego się klimatyzacją , może już na wiosnę będzie taka możliwość.
Jeśli chodzi o poprzedniego kolegę to na tą chwile nie odpowiem na zadane pytania ale jeśli chodzi o wymianę rozrządu to postaram się to jutro określić i wtedy napisze jakie to będą koszta.
Pozdrawiam
_________________ WWW.TMIN.PL - ELEKTROMECHANIKA I SKLEP CB-RADIO , ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZEŚCI
Rozumiem, że słowo klubowicze obejmuje również Alfaholików
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Model: Inny
Silnik: 1,2 8v :P
Rocznik: 2001
Wysłany: 2008-03-13, 22:32
AR_33 napisał/a:
TMiN napisał/a:
Dla klubowiczów ustaliliśmy cenę 40 zł.
Rozumiem, że słowo klubowicze obejmuje również Alfaholików
I po co ta złośliwość? Nie wiem jak jest u was, ale na innych forach moderatorzy są po to aby łagodzić wszelakiego rodzaju konflikty a nie je zaogniać...
_________________ Punto 1,2 8v
Ostatnio zmieniony przez Lupus 2008-03-13, 22:54, w całości zmieniany 1 raz
kolega nie wspomniał że normalną ceną będzie 50 zł a ponieważ nie jesteśmy w stanie spamiętać wszystkich taka cena będzie podawana na miejscy więc trzeba zaznaczać ze się jest z klubu bo ku naszemu zdziwieniu alfki z poza klubu też przyjeżdżają więc krzyczcie głośno koledzy (przynajmniej Ci których nie kojarzmy)
_________________ WWW.TMIN.PL - ELEKTROMECHANIKA I SKLEP CB-RADIO , ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZEŚCI
więc trzeba zaznaczać ze się jest z klubu bo ku naszemu zdziwieniu alfki z poza klubu też przyjeżdżają więc krzyczcie głośno koledzy (przynajmniej Ci których nie kojarzmy)
dokładnie,ale wkrótce TiAmo będzie miało swoje karty Klubowe i dzięki nim będzie właśnie rabat dla tych których servis TMiN jeszcze nie zna.Ale żeby mieć kartę trzeba sobie będzie zasłużyć.
145Q napisał/a:
a robicie też nowsze Alfy np. 156?
wszystkie Alfki robią
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum