Wtajemniczeni wiedzą gdzie , Adam użycza swojej posiadłości i robimy grill Czeladź (piaski) oczywiście najpierw się możemy wszyscy zjechać pod M1 na parking i cała brygadą wyruszyć , kto się pisze podawać swoje daty żeby każdy miał wolny czas w ten dzień dla mnie każdy weekend oprócz piątku osobiście , aha wpadłem też na taki pomysł może macie jakiś znajomych co mają Lancie albo Fiaty mój kumpel ma co prawda Seicento ale mówi że by się wybrał jeżeli była by taka opcja co wy na to ?
Tak mi sie mysli (jak juz pisalem na alfaclubie) ze 8 lub 15 marca byłoby OK..
Proponuje to pod kątem pogody gdyż w najbliższą sobote podają opady i 8 stC a jak wiemy stylowy dworek adamo nie pomieści zbyt wielu osób i lepiej i przyjemniej byłoby spędzic grila w przyległych dworkowi błoniach rozkoszując sie szumem wodospadów, spiewem ptaków i pomrukiem V-ek i TS-ów ... czyż nie ?
Co wy na to?
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Ostatnio zmieniony przez Fred 2008-02-26, 08:45, w całości zmieniany 1 raz
Wtajemniczeni wiedzą gdzie , Adam użycza swojej posiadłości i robimy grill Czeladź (piaski) oczywiście najpierw się możemy wszyscy zjechać pod M1 na parking i cała brygadą wyruszyć , kto się pisze podawać swoje daty żeby każdy miał wolny czas w ten dzień dla mnie każdy weekend oprócz piątku osobiście , aha wpadłem też na taki pomysł może macie jakiś znajomych co mają Lancie albo Fiaty mój kumpel ma co prawda Seicento ale mówi że by się wybrał jeżeli była by taka opcja co wy na to ?
cze
powiedz mi tylko ,bo cos słysząem na ostatnim spocie ze ciezko z wjazdem gdzies tam jest dziury czy cos i nie wjade to o to chodziło czy spokojnie przejade
dzieki
pozdro
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
robak spokojnie przejedziesz , mało miejsca jest tylko do parkowania bo to osiedle domków jednorodzinnych najwyżej nie będziesz wjeżdżał na krawężniki tylko zaparkujesz przy krawędzi jezdni albo na podjeździe ostatnio zajeliśmy cała ulice więc spoko sąsiedzi wiedzą co się będzie działo
To pewnie nie problem dla robak#21 bo jak bywam w Katowicach to tam wszędzie sa takie wysokie krawężniki. O ulice się też nie martwie tylko o pogodę bo w ten weekend ma padać:/
robak spokojnie przejedziesz , mało miejsca jest tylko do parkowania bo to osiedle domków jednorodzinnych najwyżej nie będziesz wjeżdżał na krawężniki tylko zaparkujesz przy krawędzi jezdni albo na podjeździe ostatnio zajeliśmy cała ulice więc spoko sąsiedzi wiedzą co się będzie działo
heh no to luz ,damy rade mam nadzieje
Dj.iCE napisał/a:
To pewnie nie problem dla robak#21 bo jak bywam w Katowicach to tam wszędzie sa takie wysokie krawężniki. O ulice się też nie martwie tylko o pogodę bo w ten weekend ma padać:/
szczerze ,nie pamietam kiedy ostatni raz wjechałem na krawężnik ale damy rade jak Kosiar mowi ,tylko pogoda własnie bo roznie z tym bywa
ps.
Dj.iCE u siebie musiałem wylac 6 workow betonu z zaprawa i wyprofilowac wjazd
dzieki
pozdro damy rade
Hehe widze, że na przyszłość poza tuningiem Alfy będę musiał zrobić tuning podjazdu jak się zdecyduje obniżyc zawieszenie bo u mnie też droga do garażu wygląda nieciekawie:D
Ja wstępnie proponuje termin spotkania/grilowania na 15 marca albo później bo jak narazie do 11 mają być deszcze ze śniegiem, a do tego 8 marca to też dzień kobiet o ile dobrze pamiętam;)
Ostatnio zmieniony przez Dj.iCE 2008-02-27, 00:16, w całości zmieniany 1 raz
Hehe widze, że na przyszłość poza tuningiem Alfy będę musiał zrobić tuning podjazdu jak się zdecyduje obniżyc zawieszenie bo u mnie też droga do garażu wygląda nieciekawie:D
Ja wstępnie proponuje termin spotkania/grilowania na 15 marca albo później bo jak narazie do 11 mają być deszcze ze śniegiem, a do tego 8 marca to też dzień kobiet o ile dobrze pamiętam;)
nono dokladnie zeby bylo ladne sloneczko ,ale to jeszcze jak wam tam pasuje
pozdro
Nie wiem czy wszyscy tu czytają alfaclub.pl wątek o grilu w czeladzi bo pojawił się problem techniczny i grila w marcu prawdopodobnie nie będzie u Adamodg, więc czy może są inne propozycje na spot w marcu?
Nie wiem czy wszyscy tu czytają alfaclub.pl wątek o grilu w czeladzi bo pojawił się problem techniczny i grila w marcu prawdopodobnie nie będzie u Adamodg, więc czy może są inne propozycje na spot w marcu?
uuuuuuuu a tyle osob miało byc
robak#21 nic straconego bo skoro ludzie i tak 15 marca mają wolne to teraz zamiast na grila możemy wyskoczyć w inne miejsce - tylko czekam na propozycje gdzie.
Możemy też zjechac się w jedno miejsce jak Silesia i na miejscu zdecydować gdzie się wybrać ...taki spontan Tylko jak będzie nas więcej to będzie problem z wyborem. Mamy jeszcze troche czasu więc prosze pisać propozycje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum