Wysłany: 2008-02-24, 21:33 SPOT MARZEC 30 III GODZINA 16.00
Samozwanczo wyznaczam termin kolejnego spotu. Miejsce i godzina te same co ostatnio. Podaje na tyle wczesnie, zeby kazdy zdazyl sie zapoznac i jakos dostosowac. Termin, miejsce i czas nie podlegaja ZADNEJ dyskusji. Czekamy od 16 do 16:30, a potem gdzies ruszamy.
W zamian za to, mozecie proponowac miejsce, w ktore moglibysmy udac sie po zbiorce. Na pogode i na niepodoge (alternatywa konieczna).
Moninika&Jarek proszeni sa o zabranie papierow
SPOTYKAMY SIE 30 MARCA!!!!
Ostatnio zmieniony przez adasco 2008-02-26, 10:46, w całości zmieniany 2 razy
Wiec ja jako jedyny bywalec wszystkich spotow i na tym musze sie pojawic. Poza tym funkcja, ktora mam objac w .......... zoobowiazuje mnie do tego bym byl. Wiec jedna 100% osoba sie pojawi. I moze tym razem nie bede sam.
Super,następny spot. Ja będę w PL na Święta Wielkanocne ale niestety tego dnia wracam już do Niemiec. Oczywiście wszystkich zainteresowanych proszę o wypełnienie formularzy "......". Yoopi będzie miał dla Was.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
chyba naprawdę lubicie moknąć... dach rozebrali po zawaleniu hali wystawowej jakiś czas temu - nie opłacało się go odsnieżać...
Galeria Łódzka , drugi poziom od góry , zwykle niemal pusty bo nikomu się nie chce tak wysoko wjeżdżać - to opcja idealna na czas opadów ...a poziom najwyższy pod gołym niebem - opcja na wypadek ładnej pogody... pierwsza godzina gratis , do dwóch godzin opłata za parking całe 1zł - to taka propozycja na miejsce zbiórki i czekania aż się reszta zjedzie (przy okazji miałbym chyba najbliżej ...choć akurat nie odległością kieruję się pisząc o tym miejscu)
nie chciałem jechac do Galerii tylko na zadaszony parking
ostatni spot przeleżałem pwalony gorączką w łóżku a dodatkowo o nim zapomniałem - co i tak niczego nie zmienia , 38,4`C oznacza że nie ruszam się z wyra:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum