awaria serwerów to jedno, a brak jakiegokolwiek info na stronie to spore zaniedbanie... tak sie nie robi
masz racje, w imieniu administracji przepraszam. na usprawiedliwienie mozemy napisac tylko tyle, ze administracja typo3concept po prostu zblokowala nam dnsy i do czasu az znalezlismy nowy serwer i dnsy domeny sie niezaktualizowaly nic nie moglismy zrobic.
awaria serwerów to jedno, a brak jakiegokolwiek info na stronie to spore zaniedbanie... tak sie nie robi
masz racje, w imieniu administracji przepraszam. na usprawiedliwienie mozemy napisac tylko tyle, ze administracja typo3concept po prostu zblokowala nam dnsy i do czasu az znalezlismy nowy serwer i dnsy domeny sie niezaktualizowaly nic nie moglismy zrobic.
Tuti kolego.
A czy możesz mi pomóc?
Problem polega na tym, że wchodzić na forum mogę tylko w pracy, natomiast jak chcę spróbować w domu, pojawia się ten komunikat, że "baza się przenosi" i takie tam.
Pojawia się też info, że muszę wyedytowac jakiś plik i skasować linijki dot forum. No, ale tam nie ma żadnego pliku w którym byłyby informacje na temat forum...
Pozdrawiam.
- Rafał
Mam pytanie odnośnie opcji SZUKAJ. Teraz po wpisaniu słowa " klucza " pojawiają się tylko posty napisane już po przeniesieniu serwera. Czy kiedyś powrócą posty napisane w przeszłości ?? Było ich trochę i jakby nie patrzeć była to nie zła baza danych.
Mam pytanie odnośnie opcji SZUKAJ. Teraz po wpisaniu słowa " klucza " pojawiają się tylko posty napisane już po przeniesieniu serwera. Czy kiedyś powrócą posty napisane w przeszłości ?? Było ich trochę i jakby nie patrzeć była to nie zła baza danych.
Pozdrawiam.
dokładnie.. przydało by się zeby bylo jak dawniej
_________________ 164 Super 2.0 TS 8V
166 2.5 V6 24V
Probowalem sobie dzis zmienic avatar i skonczylo sie to nie powodzeniem ze wzgledu na jakis blad i zostalem bez obrazka:
Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/204050872547bc758a5d7c3.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Brak dostępu in /home/alfaholi/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 355
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpmvW8hD' to './images/avatars/204050872547bc758a5d7c3.jpg' in /home/alfaholi/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 355
Dodam ze fotka byla wymiarowa
_________________ Il cuore ha sempre ragione
Ostatnio zmieniony przez Milano_155 2008-02-20, 19:49, w całości zmieniany 1 raz
odnosnie dzisiejszej nieaktywnosci forum na stronie webd.pl jest napisane
2008-02-21 - Okolo godziny 16.15 nastapila awaria glownego routera, ktory jest wlasnie wymieniany. Wymiana powinna zostac zakoczona w ciagu najblizszych 2 godzin. Za utrudnienia przepraszamy.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
a u mnie jak jestem zalogowany to nie mogę wejść w niektóre tematy z załącznikiem,wyskakuje mi taki komunikat:
Template->make_filename(): Error - template file not found: rate_field_down.tpl
Po wylogowaniu,wchodzę w ten temat bez problemu.
Np.tutaj tak się dzieje:
http://www.forum.alfaholi...e-vt5096,40.htm
i tutaj też :
http://www.forum.alfaholi...-tyl-vt6046.htm
Dzięki za pomoc w ewentualnej naprawie błędu
takie cyrki dzieja sie nie tylko Tobie. niektorzy maja podobny problem przy logowaniu, jest to raczej wina ustawien przegadarki. sprobuj skasowac cookies i bufor. probowales odswiezac jak pojawil sie ten komunikat?
takie cyrki dzieja sie nie tylko Tobie. niektorzy maja podobny problem przy logowaniu, jest to raczej wina ustawien przegadarki. sprobuj skasowac cookies i bufor. probowales odswiezac jak pojawil sie ten komunikat?
kasowałem cookies,odświeżałem,na innych kompach dzieje się to samo
Niedługo przystępuje do reinstalki systemu,może pomoże ale nie sądze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum