Wkocu forum działa więc trza i zorganizowac jakis spocik
czyli 1 Marca ekipa Zachdniopomorskich (i nie tylko ) alfaholików spotyka sie na pierwszym parkingu po lewej stronie na drodze Chociwelskiej
start godzina 14.00...
na marginesie kto posiada jakiegos grilla dużego ?? czy może robimy ognisko
noi mama nadzieje ze będzie nas liczna grupa..i nikt tym razem się nie wyłamie...
smigałem wczoeraj po szczecinie i widziałem pare nowych nabytków wiec i może te osoby odwiedzą nasze forum i zawitają na naszym spociku
ps... nie przyjmuje jakich kolwiek usprawiedliwien wszyscy maja byc
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1,8 T.S. 8V
Rocznik: 1995
Wiek: 34 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 232 Skąd: Goleniów/Szczecin
Wysłany: 2008-02-19, 08:55
Wpisuje się na listę obecnych
_________________ AR 155 T.SPARK 1.8 SUPER MY.95
IK@R: 5022
Silver156 [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-19, 13:14
No w koncu forum dziala... juz odzwyczailem od niego ;( no mam nadzieje ze duzo nas bedzie bo na innych forach tez zostaly zalozone tematy !! ja juz sie nie moge doczekac ..
Bobryt jak chcesz posmigac po ciekawych terenach to kup terenowke ;P to CI pokaze ciekawe trasy
mnie nie bedzie, bo jade na 29 na urodziny do kolegi na slask. ale nastepnego spota juz nie opuszcza i wpadne super wozem - golfem
bedziecie mogli sie posmiac
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
bobryt spokojnie spokojnie
info jest zapodane na alfaclub tam tez co nieco ludzie się deklarują... i na tuningforum.pl więc wszędzie cosik sie ruszaa...
doadtkowo i jak co przed każdym spocikiem zapodam wiadomosci na PW do forumowiczów miejmy nadzieje że i to cosik pomoże i zwiększy sie licznba uczestników
a nio ma ktos grilla ?? ;p
No z tego co rozmawialem z Kuba to ma byc sporo i mam nadzieje ze tak bedzie, Kuba jaka to rejestracja była ?? no i ja tej czerwonej wrzuce za wycieraczke kartke ze stronka forum wiec moze przybedzie nowa osoba...juz sie nie moge doczekac naszeg
Silver156 [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-24, 21:15
No z tego co rozmawialem z Kuba to ma byc sporo i mam nadzieje ze tak bedzie, Kuba jaka to rejestracja była ?? no i ja tej czerwonej wrzuce za wycieraczke kartke ze stronka forum wiec moze przybedzie nowa osoba...juz sie nie moge doczekac naszego zlotu P.S a beda opony na slalom??
pikero musisz wkoncu sie pojawic...
i wujka wez 156
Silver niepamietam.. jedna miał imienną ta 147 a ta 145 miała nie z naszego województwa blachy ...
koła tam jakies powinny byc zawssze tam cos leży jak nie na jednym to ostatnio widziałem na drogim parkingu jakies detki były
bedzie dobrze Panowie < bo Pań to chyba raczej nie będzie >
ahha ekipa ze Szczecina to chyba znów spod media markt ruszac bedzie co nie ??
bo jak tak to napisze na pozostałych forach co by tam koledzy podlecieli i zabrali się z reszta...
no temat wygląda tak - wujka nie ma bo wyjechał... ja pojawie się jednak moja 155 będzie w trakcie prac (poskładam ją "na sztuke" właśnie z okazji spotu) tył jeszcze mi został do pomalowania i środek jest brudny na maksa więc niespecjalnie moja się będzie prezentować ale będę na 99 % i grila wezme rzecz jasna... a co do spotkania to media jest niegłupim pomysłem...
pikero ostatnio bobryt pytał się mnie czy będzie cos mocniejszego od jego 155 nio to ma już odpowiec hehehe
skoro bieżesz grilla to super...
wiec mysle że chłopacy jak o 13.00 sie spotkacie i tak z 15 po ruszycie to bedzie oki ja takie info podam na inne forta... czyli o 13.00 pod Stacją Paliw Carrefura na Gumieńcach <obok media markt>...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum