panowie, juz bylem w trakcie przenoszenia forum... jednak mialem wypadek alfa - pozniej napisze co i jak, zyje jestem tylko poobijany. z alfy tylko klapka od baku sie nadaje. jak dam rade to dzisiaj zalatwie sprawe z forum. przekazcie tym co nie moga wejsc.
Dla mnie jest tylko jedno rozwiązanie. Zarejestrowanie oficjalne Klubu i zbiórka od członków po np. 20 zł na rok właśnie w celu wykupienia miejsca na serwerze z nielimitowanym transferem na potrzeby forum.
Dla mnie jest tylko jedno rozwiązanie. Zarejestrowanie oficjalne Klubu i zbiórka od członków po np. 20 zł na rok właśnie w celu wykupienia miejsca na serwerze z nielimitowanym transferem na potrzeby forum.
Ja tez jestem za takim rozwiązaniem.
Tez sie pod tym podpisuje... to sytuacja zaczyna być denerwująca
_________________ Kiedyś Lanos 1,4
Teraz Klekot Ar 156 1.9 JTD
www.ti-amo.net.pl psg_2008 <- jak możecie to kliknijcie w reklamy google na górze strony.
Kurcze... Nie mogłem od kilku dni wejść na forum
W końcu spróbowałem www.forum.alfaholicy.com i zadziałało.
Teraz zmieniłem sobie plik "hosts" wg podanej recepty i działa
normalnie...
[EDIT]
Działa, ale strasznie wooolnooo...
Ostatnio zmieniony przez destikero 2008-02-04, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
Wpisanie nazwy FQDN w pliku hosts to tylko prowizoryczne rozwiązanie.
Jak firma hostingowa wdroży inne rozwiązanie limitujące ilość przesyłanych danych, niż brak odpowiedzi z serwera DNS, a jest tych sposobów co najmniej kilka, to wpis nic nie pomoże.
Ale serwer to jedno, serwer się załatwi, napisz lepiej Tuti co się stało i jak się czujesz. I czy możemy jakoś w czymkolwiek pomóc. Pozdrawiam.
_________________ Była Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic oraz Honda Civic 1.4i EJ9
Jest Alfa Romeo 156 2.0TS Selespeed oraz wierna Honda Civic 1.4i EJ9
jak ten bedzie dzialal ok to nie bedzie potrzeby zrzucania sie na nowy. dostaniemy zwrot z typo3concept.net starczy to chyba na wykupienie polrocznego abonamentu na webd.pl
jak ten bedzie dzialal ok to nie bedzie potrzeby zrzucania sie na nowy. dostaniemy zwrot z typo3concept.net starczy to chyba na wykupienie polrocznego abonamentu na webd.pl
Ja tez jestem za takim rozwiązaniem. i ja też jestem za
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum