Witam wszystkich którzy będą jutro na zlocie. Niestety mnie jutro nie będzie. Mam mały problem z wyciekiem płynu chłodniczego. Miałem nadzieje, że uda się z tym zrobić porządek, ale niestety nie. Mam nadzieje, że pogoda wam dopisze i będzie tak samo miło jak w Bydgoszczy. Pozdrawiam gorąco.
No i oprocz mnie byla tylko jedna para sliczna 166 czyli kmito i szkoda ze reszta sie nie spisala i nie dojechala. I sadze ze to ostatnia impreza, ktora probowalem zorganizowac. Nie bede sie juz wyglupial przed ludzmi. No ale coz takie jest zycie. Pozdro dla wszystkich
Przykro mi że niezałatwiłam samochodu mój stoi na klockach i niedotarłam! _zagiel_ Bydgoszcz udała nam się lepiej! Szkoda że ludzie na gg obiecali że będą a nawet nie dali znać, i nie dotarli! No cóż tacy są Może na wiosnę spróbujemy jeszcze raz! pozdrawiam tych co byli
U NAS napewno wypali..więc może podczepicie sie i wpadniecie nad morze na zlocika
Aż tak daleko nie macie a pare alfek więcej to jeszcze bardziej przyjemna imprezka
No i oprocz mnie byla tylko jedna para sliczna 166 czyli kmito i szkoda ze reszta sie nie spisala i nie dojechala. I sadze ze to ostatnia impreza, ktora probowalem zorganizowac. Nie bede sie juz wyglupial przed ludzmi. No ale coz takie jest zycie. Pozdro dla wszystkich
Pozdrowienia dla kolegi _zagiel_, jego dziewczyny i kolegi od BMW. Głowa do góry. Może na wiosnę uda się coś wspólnie nad jeziorem zorganizować.
pawle spokojnie na pewno cos sie jeszcze zorganizuje w wiekszym gronie, teraz niektorym nie pasowalo ale mysle ze nastepnym razem bedzie lepiej, dałem znaka na lancia team i rowneiz są chetni zeby w bydzi zrobic z nami spocik bo przeciez to jedna rodzina
moja alfa obecnie bez kół jest takze by nie dojechala
Witam wszystkich wiosna się zbliża czas pomyśleć o jakimś spocie? pozdrawiam czekam na propozycje Basia.
Taha [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-24, 14:09
Nie powiem chetnie bym przyjechał na zlot alfy w okolicach Bydgoszczy a nawet puścił bym sie na proponowaną północ kraju - problem tylko jest mały - moja bella wciąż nie zmartwychwstała niestety mam kłopot ciagle z jej odpaleniem. Ale jak sobie z nim poradze to na bank będę
A na przełomie maja będzie kolejna 145 w gronie mam nadzieję że zostanę miło przyjęty he he
a na razie trzeba się poruszać "żabojadem"...
ale chętnie przyjadę obejrzeć te wszystkie Belle a przede wszystkim posłuchać bx ;]
Jeśli tylko moja niunia nie będzie kaprysić, to ja zawsze chętnie się pojawię na kolejnym spocie. Jestem elastyczny i postaram się dostosować do zaproponowanego terminu.
Witam no no chłopaki, miło was poczytać i nowych serdecznie przywitać w naszym gronie Myślę że jeszcze troszkę niech pogoda się poprawi to się spotkamy. Miejscem spotkania może być Bydgoszcz lub Koronowo jak proponował _zagiel_i chyba najlepiej niedziela, chyba że macie inne propozycje? pozdrawiam
Ja też mimo ze bez alfy to na spotkanie jestem chętny. Szczególnie zależałoby mi na poobcowaniu z jakąś 155-tką, bo do takowej sie przymierzam. Boxera tez bym chętnie posłuchał
Ok to miejscem bedzie pas koronowski ;] tam na tym placu z boku zaraz jak sie wyjezdza z koronowa ;] tam jest troche miejsca i mozna sie ladnie ustawic, a termin to niewiem no teraz to troche zimno jest. Trzeba moze troche odczekac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum