I tek, czy ktoś zna, widział powyższe egzemplarze??
Poza tym przyglądam się na razie zdjęciom. I rozumiem ze lifting był od 99r i wtedy zmieniono kokpit i kierownice na trójramienna?? bo w samochodzie numer 3 który jest z 98r jest trójramienna więc wnoszę że ktoś przekładał??
W egzemplarzy numer 2 widać na zdjęciu świecącą kontrolkę od poduszki, rozmawiałem z właścicielem i powiedział ze auto bezwypadkowe, ale padła poduszka i ją wymieniał i nie skasował inspekcji... coś mi sie wierzyć nie chce?! co wy na to?
masz 2 w krakowie obejzysz 2 naraz ta z jozefowa jest ciekawa !ta z poduszka jezeli twierdzi ,ze wymienial to pewnie ma fakture choc ta kierownica cos mocno powycierana jak na lekko ponad sto tys cos mi sie zdaje ,ze bez ogledzin na miejscu nic nie stwierdzisz .moze ktorys z userow by je obejzal.koledzy moze ktos sie podejmie wstepnych ogledzin!!!!!!
_________________ AVE CEZARE!!
MAMY GURU ! STWÓRZMY SEKTĘ.
mnie sie podoba nr 1 - nie splukuj sie z calej gotowki zostaw zapas na drobne naprawy i wymiany (oleje, filtry itp el. ktore nalezy wymieniac na biezaco)
nr 1 jest krajowa nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie to juz duzy argument
_________________ mario
Ostatnio zmieniony przez OO__V__OO 2008-01-19, 16:52, w całości zmieniany 1 raz
Panowie szkoda chyba czasu na cronosika. Na lubelskim forum lkt też szuka coupe do 20 tyś. Problem polega na tym, że już podłapał idiotycznego bakcyla nabijania się z czegoś o czym nie ma zielonego pojęcia tzn z Alfuni. W załączeniu link do tematu założonego przez tego Pana.
Ostatnio zmieniony przez Kamil 2008-01-19, 16:49, w całości zmieniany 1 raz
Co do tej srebrnej z krakowa to też mi się podoba tylko szkoda ze nie 98 czyli jeszcze przed liftingiem bo szczerze niezbyt mi sie podoba ta cztero-ramienna kierownica sprzed liftingu. W poniedziałek wybiorę się na przejażdżkę do Krakowa bo tam są 2 alfy a po drodze jeszcze jedna. pozdrawiam i dziękuje wszystkim za pomoc
mnie sie podoba nr 1 - nie splukuj sie z calej gotowki zostaw zapas na drobne naprawy i wymiany (oleje, filtry itp el. ktore nalezy wymieniac na biezaco)
Jest to duży argument na to, że auto jest 2x bardziej wyeksploatowane niż na zachodzie....
Są tacy co twierdzą, że nie kupili by Alfy z 2 ręki krajowej....
Jest to duży argument na to, że auto jest 2x bardziej wyeksploatowane niż na zachodzie....
Są tacy co twierdzą, że nie kupili by Alfy z 2 ręki krajowej....
Zgadzam się z przedmówcą.
Krajowa Alfa = remont zawieszenia (założę się z OO__V__OO o piwo w Tequili że mam rację)
_________________ Była Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic...
Jest Honda Civic 1.4i EJ9...
Będzie: ... działka budowlana
Ja za 15 tyś to nie brał bym się za kupno GTVki. Za takie pieniądze to znalezienie zadbanyego samochódu wymaga sporo czasu, a jak w gre wchodzi jakieś bajeranckie coupe to jest to już szukanie igły w stogu siana.
To będzie musiało póżniej dużo kosztować, chyba że auto ma zostać już do reszty zajechane.
Przecież ja nigdzie nie napisałem że mam 15tyś Ja nie szukam auta za 15tyś ja szukam ładnej GTV Właśnie znalazłem firmę ode mnie z miasta która sprowadza samochody na zamówienie i będziemy prawdopodobnie szukać jakiegoś ładnego egzemplarza we Włoszech.
I już musi to być co najmniej 99r. Bo fotele MoMo i automatyczna klimatyzacja więc w 15 na pewno sie nie zmieszczę kurcze zakochałem się )
Szczerze nie wiem o co wam chodzi.
pozdrawiam serdecznie. i nie robicie zbyt gościnnej atmosfery w waszym klubie...
dobra dobra,przyjmijmy ze to taka mala wpadka jestes rozgrzeszony
Będę z uwagą czytać posty kolegi cronosik
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Dzisiaj rano schodzę sobie po bułeczki do sklepu, a tu nagle patrze pod moim blokiem stoi sobie ALFA GTV Myślałem że mi siatka z rąk wypadnie. Śliczny samochód ) moja choroba się definitywnie pogłębia. I mam nadzieje że już nie długo sam stanę się posiadaczem GTV'ki Pozdrawiam.
I będę się wybierał już z gotówka jakoś na początku przyszłego tygodnia i nastawiam sie na twarde negocjowanie ceny. Ile waszym zdaniem powinienem dać za ten egzemplarz jeśli wszystko okaże się z nim ok??
No, też mi ona wpadła w oko, bo po twoim temacie przejrzałem sobie GTVki na sprzedarz. , Jest do sprzedania w moim mieście, ale nigdy jej nie widziałem na ulicy.
Może i jest warta tych 25 tyś. jeśli fotki pokryją się z realem,
Ostatnio zmieniony przez csscss 2008-01-31, 17:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum