Witam wszystkich Panów z warmińsko-mazurskiego. Spotkanie-fajny pomysł (a może spotkaliśmy się już gdzieś na olsztyńskich ulicach?) chętnie bym się przyłączyła- tylko zwerbujcie proszę jeszcze jakąś kobietę
A ja pół roku w Olsztynie mieszkałem na Ratuszowej (do września) i nigdy nikogo nie trafiłem (w ogóle niestety w Olsztynie mało Alfy, ale stan dróg trochę to tłumaczy)! A jeżdżącym Alfom zostawiłem może ze dwa tuziny wizytówek IK@Ra. Pewnie te dwa tuziny, to wszystkie Alfy w Olsztynie
Ale na serio - cieszę się, że się to urocze miasto zaktywizowało. Może kiedyś nawet jakiś większy zlot skroicie. Gdyż drogi są najlepsze w Polsce. W polskich górach nie ma takich dróg do jazdy. Na Waszym miejscu zrobił bym Wasze spotkanie nie na placu w Olsztynie, ale w Szczytnie, albo w Miłomłynie by się móc trochę tymi drogami przejechać W każdym razie wszystkiego dobrego! A jak widzę Kuba się z Wami spiknął, więc coś się z tego urodzi.
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
Ostatnio zmieniony przez WlodekzPoznania 2008-01-07, 12:27, w całości zmieniany 1 raz
Witam wszystkich,
no to macie jeszcze jedną kobitkę z Romeo. Żałuję, że wcześniej nie wiedziałam o waszym spotkaniu, bo z miłą chęcią bym dołączyła. Może następnym razem...
A ja pół roku w Olsztynie mieszkałem na Ratuszowej (do września) i nigdy nikogo nie trafiłem
a pamiętam Włodku jak mnie pytałeś w lipcu czy znam innych Alfisti w Olsztynie... teraz bym inaczej odpowiedział
WlodekzPoznania napisał/a:
Gdyż drogi są najlepsze w Polsce. W polskich górach nie ma takich dróg do jazdy.
tak tak tak !! za każdym razem jak pokonuję drogę do Mrągowa czy okolic to cieszę się jak małe dziecko zdecydowanie jest gdzie się cieszyć naszymi Bellami i warto by jakieś takie bardziej aktywne spotkanie zrobić w tych rejonach
WlodekzPoznania napisał/a:
A jak widzę Kuba się z Wami spiknął, więc coś się z tego urodzi.
niestety rzadko bywam ostatnio ale to nie problem moja Włoszka lubi warmińsko mazurskie OSy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum