Przemek następnym razem szykuj się na driftowanie z naszę ekipa..i bez wymówek mi tu....
następny spociik zapewne już niedługo hehe więc mam nadzieje że wpadniecie z chłopakami..
najmlodsza z uczestniczek spotkania,no i zaciekla Alfomaniaczka ))
malo Nas,ale nadzieja ze grono sie powiekszy...
Ostatnio zmieniony przez Piotr34 2008-01-07, 22:54, w całości zmieniany 2 razy
Silver156 [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-07, 23:00
Piotr34 napisał/a:
Silver...brak zahamowan:)))
o jakim braku zahamowan mowisz ? o 140 km/h na 5 biegu w miejscu ??? no to mi sie podoba kiedy nastepne spotkanie ?? pewnie kiedy znow spadnie snieg hehe
Przemek następnym razem szykuj się na driftowanie z naszę ekipa..i bez wymówek mi tu....
następny spociik zapewne już niedługo hehe więc mam nadzieje że wpadniecie z chłopakami..
Kubek ---> Jeszcze 3 tygodnie do sesji, szybkie zaliczenie egzaminów i wolne. Mam nadzieję, że spot się szykuje, bo ja Was odwiedzę... mam nadzieję, że z resztą mafii-koszalin ! To pewne. Planujcie już spocik.
EDIT:
ps. bagicz rulz
Ostatnio zmieniony przez Przemek K 2008-01-07, 23:05, w całości zmieniany 2 razy
Piotr34 [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-07, 23:20
no innych nie mialem na mysli...pozniej Mariolke przewiozlem dosc ostro...byla zadowolona bardzo....
kawka jutro u nas???
musze Mariolke nauczyc jezdzic....bo bardzo chce Alfunia polatac
No, no Panowie ładnie się bawiliście . Następnym razem też się pisze hehee
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
Silver156 [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-08, 22:52
Kilu a Ty zadnych fotek nie robiles w Chojnie albo filmików ??
Robiłem, robiłem... dzisiaj będę wrzucał.... troche czasu nie miałem do tej pory
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
plu5 [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-10, 21:41
no niezle niezle a powiedzcie mi gdzie to bylo? i kiedy powtorka? bo ja to sie tez slizgalem ale niestety w gronie w ktorym tylko ja mialem alfe w kazdym razie niezla zabawa.. to co? czekamy na opady sniegu? pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum