informacje,jakie można zdobyć na temat tuningu mechanicznego naszych ALF są szczątkowe a chyba nie ma takiej osoby która by nie chciała aby jej BELLA była
jeszcze bardziej sprawna i bezpieczna-dlatego jestem ZA,pod warunkiem że będzie to
tuning mechaniczny.Alfom nie jest potrzebny szerszy próg czy lotka- i tak są piękne!
ja tez za ) ogolnie chodzi o to zeby w dziale bylo o tuningu majacym na celu podnoszenie mocy a nie o tym kto jakie progi wlozyl do autka .. tematy o wydechach kto co proponuje .. strumienice, wydechy przelotowe, chipy kto ma jest zadowolony jakie to daje efekty, filtry powietrza etc.. wszystko majace na celu podniesienie mocy i momentu obrotowego samochodu )
dobry pomysl jestem za aczkolwiek cos o zmianach wizualnych moglo by tez byc
pozdrawiam
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
Soryy że odgrzebuje temat ale większość osób za .. a nic w zawiązku z tym nie zostało zrobione ? może zróbmy jakąś sonde i sie wyjaśni .. chętnie bym sobie np poczytal kto co robil w swojej alfie.. czy jest zadowolony z tego koszta osiągi itp..
_________________ "Lepiej milczeć i wydawać się głupim niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum