No włąsnie... cos ich trza pobudzic jakos....alebo maja gorączke przedswiąteczną i nie mają czasa siąsc na forum...
jak się uda to dwie 75 wpadną na spocik
a co z koszalinem... trza Majkela podgonic....bo chłopaki zadeklarowali się ze wpadną w odwiedzimy a tu cisza..
witam....166 tez sie pisze....
w trasie bylem....slisko jak diabli,ale Bella rade dala...
spalila na 665 km 66 litrow przy jezdzie mozna powiedziec non stop ponad 100 km/h...
no czasami budzik wskazywal 230...ale tylko na A-2...
no i czasowo tez niezle....w jedna strone 6 h a w powrotna szybciej 5 1/2 h...wynik dosc dobry moim zdaniem....
do Radomia...a dokladnie to za Radom...po córke na Swieta lecialem...powiem szczerze ze droga wolna...na A2 pusto prawie...i jechalem pozniej droga ktora niedawno znalazlem...jest nawet niezlej jakosci i malo uczeszczana,takze mozna ponad 100 leciec...
Koszalin żyje, ale...
Troszkę daleko zważając na to, że warunki drogowe mogą być bardzo niesprzyjające.
Do Szczecina jest daleko, ale obiecaliśmy na zlocie w Bagiczu, to słowa dotrzymamy. Od Szczecina jest jeszcze dodatkowe 70 km. Cała trasa w tą i z powrotem to kawał drogi. Ja się piszę tylko wtedy, gdyby reszta ekipy z Koszalina dopisała.
Pozdrowienia !
Silver156 [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-24, 20:36
Hehe a my co malo mielismy do Was ? mialo byc kolo 140 km a wyszlo ponad 200 km w 1 strone ! ZAPRASZAMY ! Niech kilometry was niezniechecaja !
kurde nie zdążę bo zostało mi pomalować ale jest problem bo maska nie leży minimalnie i musze kupić inną ta była gdzieś po wypadku widocznie a nie chcę żeby coś nie grało w belli
No koledzy aby było nas jak najwięcej...
naprawiac, pucowac autka....ja wsumie swoją do konca też tak jakby niemam skonczona....ale jezdzic i wyglądac wygląda hehe
No Panowie co tak bez entuzjazmu ? spotkamy sie , ale co bedziemy stac i patrzec na nasze belle? czy cos porobimy jak w Bagiczu ?? Pozdrawiam i Happy New Year !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum