Wysłany: 2007-12-19, 11:48 Konkurs na najładniejszy projekt karty klubowej
W imieniu władz forum ogłaszam konkurs na najlepszy projekt Klubowej Karty Alfaholików
Zasady oraz wymagania konkursu:
- karta powinna zawierać klubowe logo, nr seryjny pięciocyfrowy
- na bazie każdego projektu powinna być możliwość wykonania karty Vipowskiej w kolorach złotym i platynowym
-specyfikacja techniczna oraz w jakich plikach mają być wykonane prace znajduje się tutaj
-sugerujemy aby karty nazywały się odpowiednio: Quadrifoglio Argento, Quadrifoglio Oro oraz Quadrifoglio Platino.
-prace proszę przesyłać w JPGu na adres administracja@alfaholicy.net w tytule Konkurs na karte klubową
-termin nadsyłania prac to 15 stycznia 2008, po tym terminie odbedzie sie głosowanie na forum na najlepszy projekt
-jeśli ktoś ma wiecej pomysłów na kartę niż jeden, proszę przesyłać, większe szanse wygranej
Nagroda dla zwycięzcy konkursu to:
Klubowy e-mail
Kubek alfaholików
Smycz alfaholików
Zaproszenie do Grupy Organizacja
Rekreacyjnie dodaje cośod siebie. Zrobione na szybko, tak więc zawiera pewne niedociągnięcia graficzne i dotyczące kryteriów - do dopracowania. Ale taka jest moja wizja - mile widziane uwagi. Skala 1:1 a więc na komputerze mało czytelne, następne wersje zrobie też i w większej skali. Pozdrawiam
PS. One będą imienne , czy tylko mają się różnić nr. seryjnym ??
Ostatnio zmieniony przez JanAR 2007-12-22, 17:41, w całości zmieniany 1 raz
pierwsza strona swietna! fajnie wymysliles id z kodem kreskowym
revers juz troche gorszy, ale na po pierwszej stronie widac ze jestes w stanei wymyslic cos lepszego a jakby zmienic pomaranczowy na sportowa czerwien?
co do imienie i nazwiska bylo by fajnie, fajnie tez by bylo jakby byla grupa krwi, ale domyslam sie, ze chodzi o koszty...
Ostatnio zmieniony przez Tuti 2007-12-22, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
pierwsza strona swietna! fajnie wymysliles id z kodem kreskowym
revers juz troche gorszy, ale na po pierwszej stronie widac ze jestes w stanei wymyslic cos lepszego a jakby zmienic pomaranczowy na sportowa czerwien?
co do imienie i nazwiska bylo by fajnie, fajnie tez by bylo jakby byla grupa krwi, ale domyslam sie, ze chodzi o koszty...
Ostatnio zmieniony przez JanAR 2007-12-22, 23:51, w całości zmieniany 1 raz
Narazie tak bardzo bardzo na szybko, nie mogłem się powstrzymać przed wstawieniem 8C, jest poprostu boska, oczywiście mogę zamiast niej wstawić dowolny model alfy, co do loga alfaholików najmocniej przepraszam JanAR'a, wykorzystalem to z jego pracy, gdy będzie więcej czasu i nowa myszka napewno dopracuje je bardziej ! Pozdrawiam serdecznie !
Ostatnio zmieniony przez Addicted 2007-12-25, 22:48, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo fajne projekty, aż ciężko mi się zdecydować który ładniejszy-->zadecydować może chyba tylko revers bo na razie AR_156 i Addicted na remis
pozdrawiam
A ja mam propozycję innego typu, jeżeli nie pojawi się więcej projektów może uda nam się ze wszystkich kart stworzyć coś wspólnego, na przykład moją część z numerem seryjnym przenieść na kartę AR_156, bądź ogólnie coś dodać/zmienić, mnie na nagrodach nie zależy, chętnie z nich zrezygnuję na rzecz dopracowanej karty dla członków klubu ! Zajmuje się grafiką już od 4 lat więc chętnie zajmę się wykonaniem wspólnie ustalonej wersji karty ! Pozdrawiam !
eżeli nie pojawi się więcej projektów może uda nam się ze wszystkich kart stworzyć coś wspólnego
nie wiem czy to fajny pomysl... to tak jakby mieszajac piwo i korniszony chciec uzyskac łyski...
Bardziej chodziło mi o ustalenie jakiejś wspólnej wersji, czegoś co trafi w gusta większości ( wszystkich raczej nigdy się nie zaspokoi ), byćmoże niewłaściwie to przekazałem, wybaczcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum