Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2007-12-31, 17:35
Przetłoczenia są cechą charakterystyczną dla Alfy, tak jak scudetto i "baffi" (czyli te wloty powietrza na dole). Dla mnie wygląda to tak - ktoś wziął checklistę tego co w Alfie musi być (czyli te cechy powyżej), a resztę zaprojektował tak od niechcenia - że niby ma być ładnie ale bez fajerwerków.
Mi się nie podoba i mam nadzieję że prawdziwa 149 nie będzie tak wyglądać.
Licze na to że styliści Alfy popiszą się dużo lepiej.
Te wszystkie wizualizacje, grafików komputerowych, którym znajomość wyłącznie programów graficznych pozwala na wypuszczenie w świat jakiś własnych wizji podpartych jedynie na insynuacjach i poprzednich modelach , nie są wiele warte.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum