Polar - grubość 400 , rozmiary ; XL,L,M. Kolory czarny i czerwony .
Tył :wyszyty napis "www.alfaholicy.net "pod nim : " Klub Alfa Romeo"
Z przodu logo alfaholików na białym tle.
Cena to 135zł
Kto chetny prosze pisać :kolor,rozmiar,ilość, adres.
do ceny nalezy doliczyc koszty przesyłki.(jeszcze nieznany)
Czas realizacji ok. 2 tyg.
Wpłaty prosze kierować na podany nr konta;
Rafał Matlak
ING Bank Śląski
28105010701000000104873583
dopisek Polar
Towar zostanie wysłany po potwierdzeniu przelewu.
W razie pytań imail;afi-alfa@wp.pl
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
a czy istnieje opcja z samym napisem na plecach, bez tej naszywki z przodu? Taki polar interesowałby mnie bardziej.
Wówczas jaka byłaby cena, bo przyznam się, że obecna do niskich nie należy. Nie da się nic z tego obciąć?
Cena bez logo z przodu to 120zł.
XL jest naprawde duży!
Sorry, że tak męczę pytaniami, ale czy np. z przodu zamiast tego logo, żeby nie zostało całkiem pusto można wstawić napis "Alfa Romeo" taką trzcionką jaką wszędzie widuje się tą markę napisaną?
Mam jeszcze jedno pytanko: do kiedy trzeba się na 100% zdeklarować. Masz jakiś określony termin?
Powiedz mi Rafale, czy jest możliwość pewnje indywidualizacji tych polarów.
Napis z tyłu Alfaholicy.net do tego Nick i z przodu logo naszego forum ale również wyszyte bez tego białego herbu...
Czy bedzie mozliwosc zamowienia w pozniejszym terminie takiego polaru ? bo na obecna chwile to sporo a usialbym wziasc 2 a teraz swieta i musze zaliczki za umowy poplacic i krucho troche z gotowka
A ta biala naszywka psuje wizerunek polaru wydaje i sie ze logo bez naszywki lub napis alfa romeo z przodu bylo by duzo ladniejsze
Czy bedzie mozliwosc zamowienia w pozniejszym terminie takiego polaru ? bo na obecna chwile to sporo a usialbym wziasc 2 a teraz swieta i musze zaliczki za umowy poplacic i krucho troche z gotowka
A ta biala naszywka psuje wizerunek polaru wydaje i sie ze logo bez naszywki lub napis alfa romeo z przodu bylo by duzo ladniejsze
Rozumiem moge zamówic bez naszywki z przodu cena wtedy to 120zł
w miare zamówien mozna pomyslec o innej naszywce z przodu
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-12-20, 19:43
Konrado czy jak ci tam,nie wiem czemu ale drażni mnie twoje wymadrzanie! ja sobie sprawe z Rafałem juz załatwilem,wiec nie rozumiem twojego postu ktory nic nie wnosi.wesołych swiąt!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum