Super!! Ciesze sie ze choc 1 bedzie 166 !! bo najbardziej mi zalezy na zobaczeniu tego modelu z bliska i porozmawianiu z wlascicielem a takze mam nadzieje ze dostarczeniu wrazen z krotkiej przejazdzki pozdrawiam !! A bedziesz na miejscu czekal ? czy jak ? o 10 na parkingu kolo cpn Carefur ?
leny [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-30, 20:56
Bede o 10 tej pod Media.Pozdrawiam i napewno pogadamy,tym bardziej że to już moja druga 166 ka i czwarte auto ze stajni AR.
Flagowe auto będzie eheh naszczęscie paczka dotarła dzis do mnie i flaga bedzie..tylko przy tej pogodzie to zdaje mi sie że się szybko czarna zrobi...
ahhha i z jaką prędkoscią nalezy jechac co by jej nie zwiało hehe
nio ja bede z Rysiem jechał....aparata bede miał popstrykam pare fotek..ale bateria zapewne za długo nien potrzyma..badziewie ehhe...
Pozdrawiami do jutra
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1,8 T.S. 8V
Rocznik: 1995
Wiek: 34 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 232 Skąd: Goleniów/Szczecin
Wysłany: 2007-12-01, 08:55
Aparat ja tez biore i dwa akumulatory na 400 fotek starczy Nie zapomnijcie tylko mnie zamieść z CPN pod goleniowem
_________________ AR 155 T.SPARK 1.8 SUPER MY.95
IK@R: 5022
Silver156 [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-01, 09:04
Ja tez biore foto tylko slaby jest i 2 zestawy akumulatorkow jak by co ... a to po drodze czy musimy zjezdzac na Goleniow, bo ja jestem tam czesto to ogarniam ulice itd
Piotr34 [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-01, 17:03
dajcie znac jak wrocicie....
p.s.
widzialem was na rondzie akademickim....jak juz sie wyjezdza ze Szczecina...tam wlasnie mam kiosk..kolo cpn-u shella....ale cos Was malo jechalo..tylko 3 Belle...?
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2007-12-01, 19:50
Ech... żałuję że nie pojechałem, ale nie mogłem - zdrowie Belli ważniejsze niestety
A była może na spocie ciemnozielona 166? Widziałem dziś taką - stała w Sz-nie na światłach za srebrną 156. Myślałem że to może ludzie od nas jadą...
Sympatycznie Sympatycznie pozdrowka dla tych z ktorymi sie nie pozegnalem ale musialem troszke szybciej spadac
Ogolem calkiem symaptycznie pozatym ze lekko przeciekalem po drodze P (pogoda rewelka : D )
Atmosferka była bardzo sympatyczna , mimo niesprzyjającej aury...
_________________ AR 146 1.8TS Blu Pervinca Metallizzato
rysiu145 [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-01, 21:40
BOMBA pozdrowienia dla wszystkich
Silver156 [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-01, 21:45
Bylo super , pomimo brzydkiej pogody, pozniej deszcz sie nawet przestraszyl !! Atmosfera bardzo sympatyczna, milo bylo was poznac i oby wiecej takich spotkan !! Dzieki Przemek za przejazdzke (dotrzymanie slowa)!! i reszcie z ktorymi mialem miejsce jechac na miejscu pasazera
Przemek K napisał/a:
Krótki filmik
fajny !! szkoda ze nie bylo kamer Pozdrawiam wszystkich !! Super zdjecia !!
Silver156 --->
Dzieki Przemek za przejazdzke (dotrzymanie slowa)!!
Cała przyjemność po mojej stronie !
Spotkanie pierwsza klasa ! Czekam na następne !
Piotr34 [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-01, 22:14
no i ogladajac filmik az zal sciska 4 litery....ale coz sila wyzsza nie pozwolila....
ale mowie Wam....nastepny zlot jaki bedzie...kiedykolwiek(oby jak najszybciej )...bede na 1000000000000000000000%
tak mi też.... tylko że życie czasami zaskakuje, tak jak mnei tym razem i nauczka że niczego eni można być pewnym jednak obiecuje ze na następny spot zrobie wszystko żeby przyjechać ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum