Cappucino + mx-5 + Barchetta = nowe Duetto bez własnego wyrazistego wizerunku...
Podstawowy błąd stylistyczny - brak przetłoczeń na masce wychodzących od scudetto
Informacja jest ponoć potwierdzona, że takie auto w rzeczywistości powstanie. W 2011 roku ma powstać całkiem nowe wcielenie tego samochodu. (nawet kiedyś o tym napisałem Newsa, ale mi go wcięło)
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Bardziej skłaniał bym się ku Barchetta, ale najgorsze jest to , że tak jak napisali poprzednicy To autko nie wzbudza emocji
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Dla mnie mało Alfowskie ,taki składak-trochę Fiata,trochą japońszczyzny i jeszcze czegoś innego.Szkoda iż Alfa nie idzie całkowicie swoją drogą,chyba prawdziwe Alfa Romeo skończyło się na 156,147 i GT a dalej to już takie zniemczone belle.
Mam nadzieję iż się to zmieni bo Alfa chce wrócić na rynek USA a z tym co teraz oferuje to nie ma szans.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum