ehhhh boxer ja swoją alfę chyba właśnie najbardziej kocham za ten silnik,ze ten dzwięk i te emocje jakie daje,a bmw hmm mam dobrego kumpla który ma e36 320i i powiem wam że po jeżdzie moją alfa te bmw nie wywołuje u mnie żadnych emocji, po prostu sedan bmw jak kilkanaście innych w moim mieście,a moja alfa jest jedna jedyna i jak pierwszym raz wyjechałem nią na miasto to nie było ani jednej osoby który by nie rozejrzała się za tym dzwiękiem( sporo osób pewnie myślało że to subaru STI jakie jezdzi u mnie po mieście)
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2007-11-09, 17:14
Lopezius napisał/a:
Każda marka ma swoich fanów i należy to uszanować. Szanujmy innych a oni będą szanować nas.
Szczera prawda. Mam kolegę który ostatnio kupił sobie Toyotę Corollę z 1990 r. Dla mnie to kupa, ale on est w nim zakochany - twierdzi że ten samochód ma duszę i charakter. I ja mu wierzę. I za jego pasję go szanuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum