Ja mogę polecić alfa serwis na krzyżańskiego, 2 dni temu odebrałem moją czarnulkę stamtąd i jestem mile zaskoczony. Śmiga tak, ze nie chce mi się z niej wysiadać.
Potrzebuję bardzo pilnie jakiegoś pana mechanika, który naprawi moją granatową strzałę!
Miałem dzisiaj niemiłe zdarzenie, zahaczyłem przednim zderzakiem o wysoki krawężnik - przestawiłem zderzak i jedno przeciwmgielne światło wpadło mi do środka.
Potrzebuję namiarów na jakiegoś uniwersanego fachowca, który nie będzie chciał za wszelką cenę ze mnie zedrzec resztek kieszonkowego i zrobi rzecz porządnie.
Mógłbym zgłosic się do ludzi z forum bmw, ale nikogo tam nie znam i nie mam do nich zaufania. Nie mam dostępu do internetu, dlatego też proszę o podanie mi namiarów na numer 607351918. Będę bardzo wdzięczny. Do soboty musi byc naprawione, inaczej nie przyjadę na spota.
Zgadzam się, ja swoją alfe nie dawno oddałem do p. Żyły http://www.alfaserwis.com.pl/, byłem pozytywnie zaskoczony pod każdym względem. W porządku facet i przede wszystki życiowy ! Warsztat zna się na rzeczy. Odpowiedział mi na pare pytań co do Alfy, można sięgo bez problemu o coś poradzić. Auto było gotowe w ten sam dzien w który oddałem. Ze swojej strony polecam jak najbardziej !!
Może udało by się wywalczyć jakieś zniżki dla alfoholików.
_________________ -fiat 126p
-skoda favorit 1.3 L.S, LPG Lovtec
-ALFA ROMEO 1.6 Boxer, 1996r.
- marzenie: AR Montreal
...:::Zawsze po prawej stronie:::...
Ostatnio zmieniony przez JanAR 2007-11-15, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
A ja tam wymienialem wariator i Pan Zyla powiedzial ze ten stary calkiem dobrze dzialal, ale wymienil na nowy. A mi sie dalej auto tlucze i nie powiedzial czego to moze byc wina, a wiedzial z jakim problemem jade. :<
A ja tam wymienialem wariator i Pan Zyla powiedzial ze ten stary calkiem dobrze dzialal, ale wymienil na nowy. A mi sie dalej auto tlucze i nie powiedzial czego to moze byc wina, a wiedzial z jakim problemem jade. :<
no właśnie ... i to jest problem z którym - my nie powinniśmy się borykać ...
A ja mogę podpowiedzieć namiary na bardzo dobrego blacharza . Zakład ma w Bieżanowie nazywa się Tomasz Gielarowski nr. 609131943. Roboty blacharskie wykonuje super dobrze . Ceny ? Myśle że nie najwyższe i nie najniższe. Można się dogadać. Gość jest spoko. Robiłem u niego cały układ wydechowy w Alfie i jest OK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum