Wysłany: 2006-06-17, 20:26 Fotki Lanci + frajerskie opinie o Alfach
Zobaczcie ciekawe fotki Lanci ale też poczytajcie poniżej jak frajerstwo się wypowiada o Alfach.Głównie dresiarze z bmw i merców.
http://moto.onet.pl/5475,galeria_media.html
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Panowie....to są wypowiedzi ludzi którzy kontakt z "włoskim" samochodem mieli na poziomie Fiata 126p. Nigdy nie jechali ani Alfa ani Lancia. Jest pełno ludzi którzy mowią ze włoskie to szybko sie psuje, ale tak naprawde nigdy nie jechali żadnym makaronem.
gosia [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-18, 07:44
az chce sie widzac takiego na pasac ...przyspieszyc
eee.ale dobre opinie też są
i z którymi w 1000% się zgadzam
alfa romeo to auto nie dla buraków świeżo oderwanych od pługa,tylko autko dla osób z gustem, które wiedza co to pożądne włoska technologia...
fakt faktem nikt nie mówi że alfy się nie psują...noale dajcie mi auto które się nie psuje
na pocieszenie powiem że dzisiaj jedna bm-ka mnie odeszła aż -tu patrze -coś mu z rurek 4 strzeliło i gosc na awaryjnych konczy piekny start- podjezdzam i pytam czy ta jego fura tylko raz tak potrafi i od razu do warsztatu- jak sie gosciu wk...ił- a na odchodne pytam - moze pociągnąć- a z wózka wychodzi blondi- nawet nawet- i mówi że brat juz drugi raz z powodu Alfy - bedzie naprawiał swoje taczi - no to ja podżuciłem na pociąg a jak wysiadała to skórka na fotelu była wilotna- prawde mówiąc jechałem troszke za szybko nawet jak dla mnie - ale bedzie teraz opowiadac że alfka jest zajefajna
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
no to nieżle hahah
ja wsumie mam kolesi któzy lataja golfami i wsumie niemam nic do nich ani oni do mnie ...ale są tacy co naprawde mie spieniają
szkoda słów na takich burasów
ciemnogrod, plebs, drobnomieszczanstwo to sie zwie
rafal pancerwagony tak maja, ja sie scigalem z audi a4 i gosciowi tarcza od sprzegla poszla
powiedzial ze nigdy wiecej nei bedzie sie scigal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum