Chciałem zapytać Koleżanki i Kolegów kto tak jak ja nie zawsze może otworzyć Forum Żeby nie było,że tylko ja wypisuje jakieś posty z pretensjami niewiadomo do kogo.Raz Forum chodzi przez cały dzień / piątek 21 wrzesień /,a potem przerwa do niedzieli 23 wrzesien godz. 20.00.Ponoć to wina mojego kompa i tylko ja i Wera mamy takie problemy.Proszę o dopisywanie się,kto ma lub miał podobnie.
wiesz napisz a co ty tam masz jaka jest przegladarka itp.z jakiego lacza korzystasz itd.a czy ty nie masz u siebie jakiegos wirusika?podaj rowniez jaki antyvirus itd....
wiesz napisz a co ty tam masz jaka jest przegladarka itp.z jakiego lacza korzystasz itd.a czy ty nie masz u siebie jakiegos wirusika?podaj rowniez jaki antyvirus itd....
Witam Prezesa.
Laptop LENOVO 3000 N100,Windows Vista,przeglądarka Internet Explorer 7,neostrada 1MB - livebox,wirusów brak - Kaspersky Internet Security 7.0.
to może ja dorzucę swoje trzy grosze-przy próbie wejścia na temat,na który odpowiadałem i gdzie jest umieszczone zdjęcie mam taki komunikat
"Template->make_filename(): Error - template file not found: rate_field_down.tpl
Nagłówek strony forum jest z banerem "Polska Jazda" a pod spodem tylko taki tekst i d..a
To znowu ja.Będziecie mieli mnie pewno dość,ale wczoraj jak Forum hulało i pisałem posta to wyskoczyło takie coś i dopiero teraz się znowu otworzyło :
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database
Access denied for user 'alfaholi_tuti'@'localhost' ( using password : YES )
Pytałem paru speców od kompa i to napewno nie jest wina mojej maszyny.
grzelutek, Twoj dns kieruje Cie na stary serwer i to na bank wina ustawien Twojego komputera. Ten komunikat oznacza, ze na starym serwerze nie ma bazy danych.
Miałem już nie wracać do tematu,ale muszę zwrócić honor administracji strony.Zmieniłem kody DNSów w moim kompie i jak narazie wszystko hula cudnie.Od nowości były wpisane jakieś inne,których nie powinno tam być przy używaniu neostrady.Jeszcze raz sorry za kłopoty związane ze mną.Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum