jako, że moje sprzęgiełko bardzo prosi się o wymianę rozpocząłem poszukiwania i co się okazuje...
są teoretycznie dostepne sprzegielka valeo i sachs + Sowe - teraz ceny
Aso 1980zl:/ odpada
Valeo i tu roznica bo kazdy kto mowi o tym sprzegle mowi ze koszty kolo 1000zl a tu tymczasem znalazlem takowe sprzeglo - zestaw w ofercie sklepu internetowego
>>SKLepmoto.pl<< i to za 646 zl:/ na dodatek sachs ktory na zachodzie kosztuje kolo 200e tu kosztuje 575 zl...czyi hmm wybaczcie dziwnie tanio co jest zatem z tymi czesciami nie tak? kurcze cholerna polska podejrzliwośc....
aha tutaj jeszce link obrazujacy te ceny (do zrzutu ekranu)>>KLIK<<
aha jeszc jedno które sprzęgło wybrać jedni polecają valeo inni znowu że tylko sachs...a co Wy radzicie?
Ostatnio zmieniony przez amigas 2007-09-17, 12:16, w całości zmieniany 2 razy
Zgadza się w Focie cena całego zestawu ponad 800 zł. Gzy konieczna jest wymiana docisku sprzęgła może dac samą tarcze do nabicia okładzin i małej regeneracji i duzo mniejszy koszt???
Pwoiem tak jestem skłonny wymienić całość a ewentualnie tamto zregenerowac i zostawic w rezerwie ale poki mam mozliwosc i jeszce kase chce zainwetsowac w nowe czesci.... co myslssisz o tych cenach z moich linkow z 1szych postow? czyzby to jakies sciemy? a fota ma w sumie te graty na magazynie w lodzi....;)
Pwoiem tak jestem skłonny wymienić całość a ewentualnie tamto zregenerowac i zostawic w rezerwie ale poki mam mozliwosc i jeszce kase chce zainwetsowac w nowe czesci.... co myslssisz o tych cenach z moich linkow z 1szych postow? czyzby to jakies sciemy? a fota ma w sumie te graty na magazynie w lodzi....;)
Kiedys na allegro jeden gosciu oglaszal sie z Valeo za 350zl - pewnie kupione na jakiejs wyprzedazy w hurtowni - takze te 500-600zl za sprzeglo brzmi dosc normalnie(zakladam, ze tyle wlasnie kosztuja zestawy do aut obecnie produkowanych podobnej klasy).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum