Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8TS 16V
Rocznik: 1998
Wysłany: 2007-09-13, 17:03 Poduszki amortyzatorów tył w 156
Witam
Podpowiedzcie mi gdzie kupić poduszki amortyzatorów tylnych.
Wymieniłem cały tył ( wszystko poza tym ustrojstwem i dalej na poprzecznych nierównościach dobija głuchy dzwięk z tyłu ,
pytałem nawet w ASO ale usłyszałem że nie mają.
pomocy
A podpowiedzcie mi czy jest sens wymieniać same silentlocki na wahaczach dolnych z przodu, sworznie mam napewno dobre?
_________________ 156 1.8TS 16V Ona poprostu kocha zakręty:)
145 1,6 boxer była i w sercu zostanie
164 2,0 TS
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 770 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-09-13, 18:47
jesli chodzi o wahacze to ja wymienialem zawsze caly.wymienisz siletblock a za 5 tys km bedziesz mial do wymiany sworznie i znow placisz za robocizne 50zł a tak masz za jednym zamachem wszytko zrobione.a uwierz mi ze kwestia wasnie kilku tys i bedziesz musial sworzen zrobic.tak to juz jest.koszt wahcza komletnego 200zł (wymiana samego siletblocka 50zł) a masz dwa na wahaczu wiec juz masz 100zł + 50 zł wymiana samego wahacza daje ci koszt 150zł.a co bedzie jak za kilka tys km wywali sie sworzen?znow 50 zł robocizna i ... wiec radze wymienic caly kompletny wahacz.
dziwne ze w aso nie maja poduszek pod amorki??!! podzwon po szrotach gdzie rozbieraja alfy na czesci i kupisz za kilkanascie złotych,kiedys tyle mi gosciu powiedział.znajdziesz na allegro.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum