Wysłany: 2007-09-10, 12:54 Czyszczenie działu Hyde Park
Witam Was wszystkich.
Po owczesnym ustaleniu z Tutim postanowilem porobic czystki w tym dziale. Wiaze sie to z tym, ze czym mniej jest obciazony serwer tym szybciej bedzie nam forum dzialalo. A jest kilkanascie tematow ktore moga zostac usuniete, poniewaz liczba odpowiedzi wynosi np.1 lub ostatni post napisany byl ponad rok temu. Co za tym idzie mozliwe jest, ze Userzy zauwaza u siebie zmiane ilosci napisanych Postow, lub ilosci koniczynek przy swoim profilu. Uwazam, ze wiekszosc z Was zaakceptuje ta sytuacje, gdyz w glownej mierze chodzi o to, by nasze forum dzialalo szybko i bezproblemowo. Prosilbym o kontakt, jesli ktos z Was bardzo nie chce by usuwac jakis temat, bo uwaza ze mimo braku odwiedzin itp jest bardzo potrzebny i moze sie przydac dla "przyszlych pokolen" . Mam nadzieje, ze rozumiecie zaistniala sytuacje.
Pozdrawiam.
Jestem jaknajbardziej "za"
Szczególnie, że działy na forach o nazwie "Hyde Park" często nie zawierają aż takich konkretów, które miałyby pozostawać na zawsze, jak np. dział techniczny lub "zrób to sam"
Fajnie że ktoś się tego podejmuje, życzę więc powodzenia i wytrwałości w tej jakby nie patrzeć - niewdzięcznej "misji" jaką jest sprzątanie i moderowanie
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
Sluchajcie, takie czyszczenie/scalanie to moznaby w niemal kazdym dziale zrobic. Oczywiscie w stosunku do (jak slusznie twierdzi Yoopi) - "tematow ktore moga zostac usuniete, poniewaz liczba odpowiedzi wynosi np.1 lub ostatni post napisany byl ponad rok temu"
...wiec widze ze glownie moderatorzy zgadzaja sie ze mna i pochwalaja to co mam zamiar zrobic w ten weekend...poczekam jeszcze do piatku - moze komus naprawde zalezy na tym, by ktorys temat bardzo zostawic, to zobacze ocb, poczytam i zobacze czy naprawde warto...a tak miedzy nami to uwazam, ze kazdy mod powinien porobic porzadki w swoich dzialach by forum dzialalo jak nalezy tzn. szybko...
phantom71 napisał/a:
ale posty w Hyde Park to chyba nie były podliczane ??? No chyba że się mylę
...niestety Mariuszku sie mylisz...sa liczone i uprzedzam z gory, ze niektorym userom moze poznikac znaczna ilosc...
Model: Inny
Silnik: R2 652cm3
Rocznik: 1994
Wysłany: 2007-12-03, 14:15
dobry pomysl, tymbardziej ze ostatnio "cos" nie jest jak byc powinno.Wyskakuje blad po wyslaniu posta-wystarczy odswierzyc stronke i post jest ale niektorzy wysylaja 2razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum