Wysłany: 2007-09-02, 13:09 ŁOŻYSKO koła przedniego
Czesc wszystkim mam pytanie Czy najtansza cena za łożysko na przód do alfy 156 to 250 zl bo tyle najtaniej na allegro Nie ma jakiegos tańszego zamiennika czy coś takiego Nastepna sprawa to taka czy ja bede mogł je zmienic sam czy tez potrzebne beda specjalne narzedzia Jeśli sie ktoś zna na temacie prosze o pomoc Pozdro dla wszystkich alfistów
Model: Inny
Silnik: 1.8
Rocznik: 2000
Wysłany: 2007-09-10, 12:06
kiedys tez szukałem łozyska i taniej jak 250 nie znalazłem i tylko orginał. a spowodowane jest to tym iz jest ono zespolone z obudowa łozyska(obsada)
Ja w sumei nie wymienilem łozyska i zostalo mi na półce wiec nei napisze dokładnie jak sie wymienia ale nie wyglada po budowie ze wymiana moze byc kłopotliwa.
Najwiekszy problem to chyba odkrecenie centralnej klucz 36
Może chcesz sprzedac te łożysko Wiesz bardziej się przyda w samchodzie niż na półce?! hehe A tak poważnie właśnie jestem w trakcie szukania łozyska może macie jakies namiary na dobre i niedrogie łożysko do mojej alfy 156 lewy przód.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum