Alfa stała w miejscu a TIR miał 92km/h i nic nie hamował! (Rozmawiał przez telefon)
Z tego co wiem to testy zderzeniowe robi się przy 50 (60?) km/h a tu było prawie 100km/h!
Osobiście uważam że Alfa spisała się dobrze jak na auto z 1995 roku.
Słowackie Volvo FM i Alfa....hmmm niezły klaps. Ale nie wiem swoja drogą czemu ostatnio tyle słyszę o Chszczonie... chyba dlatego że 31 jadę tam na przysięge kumpla.
mnie ostatnio moja temperowka uratowała dupsko, a to przeciez konstrukcja bardzo podobna do 146 na bazie tipo. Meganka co mi wjechała z nadmierną predkoscią poczuła taki odrzut ze az dachowala i wyrwało jej całe koło z pólosią mcpersonem i zawiechą, a w temprze to tylko drzwi i błotnik sie troche pogiął, chcialbym zaznaczyc ze auto nie ma w ogole korozji i jest a wlasciwie bylo w idealnym stanie technicznym... szkoda ze juz takiej nie znajde
mowcie co chcecie ze wszystko co na bazie tipo jest ciezkie i jest za duzo zbednej blachy, tez tak uwazalem ale teraz juz wiem ze dzieki tym zbednym kilogramom zyje bez zadnych obrazen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum