Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9 JTD+ fiat coupe 2.0 TURBO
Rocznik: 1999
Wiek: 22 Dołączył: 17 Maj 2006 Posty: 381 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2007-08-20, 10:56 fiat coupe
siema nosze sie z zamiarem kupienia takiego czegos http://moto.allegro.pl/it..._na_alegro.html moze to nie alfa ale tez z tej samej stajni co Wy o tym myslicie macie jakies doswiadczenia z tym samochodem bo ja wsumie nic o nim nie wiem poza tym ze ma 250km i napewno bedzie sprawiał duzo frajdy z jazdy i mysle ze za tą cene gra jest warta swieczki a moze macie jakies inne ciekawe propozycje ???
_________________ alfa romeo 156 & fiat coupe 2.0 turbo
wera [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-20, 14:29
Właśnie dziś rano takiego obfotografowałam w Berlinie!
Są piękne, a co do wypowiedzi Alfaholików to tu masz porównanie Fiata Coupe i AR GTV:
http://www.forum.alfaholi...rady-vt1425.htm
(szukaj wypowiedzi usera madryar)
po naszej wiosce lata teraz taki fiacik i własnie ma też z tyłu logo ferrari, a koles zaczął przerabiac takiego fiacika własnie na ferrari, ale zmył się z naszej wioski i niewiem czy juz go skończył...
Ale jakbys miał kupowac to nie żółtego....taki jakis babski.... ;p
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2007-08-20, 18:15
"FC w cenie około 10k wymagał, wymaga i będzie wymagał wiele pracy, czułości i cierpliwości"
Ten cytacik przytaczam z forum Fiata Coupe - http://www.fiatcoupe.pl/ (nie jest konkurencja dla Alfy, wiec chyba moge tu umiescic adres )
Jezeli chcesz cos zadbanego z tego modelu, czym da sie stosunkowo bezawaryjnie jezdzic to proponuje wskoczyc na to forum do dzialu "sprzedam" i poczytac
Ta cena 10.000 wedlug mnie za niska jest
A tak w ogole to najlepiej zostan przy Alfie!!!
dokladnie coupeta za takie pieniadze to napewno bedzie wtopa.. no i jeszcze ten tuning.. ciekawe czyw lasciciel moze to jakos udokumentowac ze silnik ma tyle kucy bo to juz dosc duzo w porownaniu do serii..
jak lubisz glupie dziewczyny to obklej go logami ferrari - znam takie ktore uwierzyly ze to ferrari
hehe
ciekawe czy przeszlo by gdyby ferrari oblepic fiatowskimi emblematami
15min i moge wrócić z fotką coupe z naklejkami Ferrari zamiast Fiata blisko mnie jest komisariat i któryś z policjantów ma takie żółte cudo. wygląda to conajmniej śmiesznie
Model: Inny
Silnik: Mercedes Coupe E220
Rocznik: 1993
Wysłany: 2007-08-20, 22:30
ja widzialem kiedys czerwone ze srebrnm koniem na klapie bagaznika... jak ktos sie nie zna na utach to mozna go wkrecic
_________________ Tesknie za Alfa i za V6-tka :(:(:(
Nastepny cel to Alfa 166 tylko musze sprzedac merca...
Alfa 145 1.6 Boxer
Fiat Coupe jest uznawany nawet we włoszech za małe ferrari dla mnie jest super tylko z silnikiem Turbo 20V i to jest ferrari . Dla mnie GTV przy tym Fiacie wyglada blado
Model: Inny
Silnik: inny
Rocznik: 2007
Wysłany: 2007-08-21, 22:22
Coupe miało 2 litrowe turbo w dwóch mocach, po chyba 97 był jakis lift i dostał 220KM, wczesniej coś koło 200. Jakies zawory chłodzone potasem i mase dziwnych rzeczy
Kiedyś w moim garażu będzie taki stał-czerwony w sekcji fiatów obok x1/9, uno turbo 128 3p i 132
_________________ Hipokryzja i konformizm cechuje wszystkie społeczności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum