_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
wiem że jest "piekna" inaczej ale i tak uważam że to kawałek historii
Dobrze gadasz, te kanciate Alfy były inne, ale miały to COŚ
IK@R_1886
No no, miał gość fantazje Bryke za 400 tyś. przerobić na Wołge cabrio
Ale widać pomyślał jak każdy Alfoholik lepiej mieć coś ładnego niż bezduszną maszynę
IK@R_1886
Myślę, że niektóre sekwencje z linku podanego przez kol. QBA, powinny istnieć przy drogach w formie bilbordów. Może wtedy, kretyn prowadzący samochód zastanowi sie 100 razy, zanim wykona jakiś idiotyczny manewr narażając siebie, swoja rodzinę i innych użytkowników na drodze. Tak jak to miało dzisiaj miejsce na drodze z Lubawki do Złotoryji.
Kierujący Nissanem Primerą , na tablicach DW xxxx, z fantazją ściął sobie zakręt ( bardzo ostry) tym samym wyjechał mi wprost pod koła. Uratowała mnie wrodzona ostrożność i b.mała prędkość, bo na tej drodze nie ma jak jechać płynnie >70. Ale jemu się udało jechać, udało sie uniknąć zderzenia, bynajmniej nie dzięki własnej przezornośći i umiejętności przewidywania. Super.
Może właśnie przypadkiem czytasz to palancie i zastanawiasz sie jakim cudem Pamiętaj, następnym razem, jesli nie zabijesz na drodze mnie i mojej rodziny, dogonie Cię i będzie lincz. 1x już to zrobiłem. Czułem sie super patrząc jak niedojda szuka kluczyków w polu, i zastanawiając się ile zapłaci za lawetę......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum