Witam
ALT czyli Amoatrska Liga Torowa .... i raczej amatorów skupia ..ale szybkiej jazdy po Torze. Bo niektóre auta są całkiem profesjonalne.
W zeszłorocznej edycji miałem ostatnie miejsce ..( i tak dobrze ze dojechałem bo zawias ledwo się trzymał) ..ale powiem Wam że zabawa dla "twardzieli" .. niektóe pojazdy wyglądały jak z MadMaxa.. Evo ..WrC... etc.. "prosiaki" .. i Panowie bez złudzeń... baty Alfy dostaja az boli .. Bo jak porównać 100konną Alfę z "potworem" 340konnym?
MOżna go głodem wziąść Ale nie o to chodzi np. mnie. Jest to doskonała okazja poćwiczyć jazdę po Torze w jesiennych warunkach ( wilgotny Tor lub mgła - jak ostatnio) idealny sprawdzian przed zimą. CZasy przejazdu robić dla Siebie ew. w grupie Alf bo po zlocie brać sie zapaliła na Tor i juz chyba z 10 Alf zapisanych jest.
Świetna zabawa .. no i ubaw czasem jak sie podsłucha "śmiesznej" rozmowy japończyków w Subaru co przyjechali na tę zabawę z Wawki ...
Ostatnio koszt był 300zł ale zwracali po 45zł nadpłaty.
Teraz moze być podobnie.
ostatnio nie było żadnego podziału ..... dostajesz "kostkę" do pomiaru czasu ..lejesz "tygrysa" do baku i wstęga szos.... do nocy albo skończenia opon lub zagrzania hamulców lub braku wody w chłodnicy etc..
Poczytajcie zasady ALT na stronie SSS.
AlfaBetaGama [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-24, 21:26
RAF napisał/a:
....
Świetna zabawa .. no i ubaw czasem jak sie podsłucha "śmiesznej" rozmowy japończyków w Subaru co przyjechali na tę zabawę z Wawki ...
To byli Amerykanie japońskiego pochodzenia Całkiem nieźle im poszło, tylko byli w szoku ze tak Hardcorowa impreza może się odbywać. Bo u nich jedziesz do znudzenia za instruktorem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum