Witam
mam problem jak właczam wentylator to czus jakis nieprzyjemny zapach Kuzwa nieweim dlaczego no i naiwazniejsze jak sie go pozbyc Gdzie moze tkwic przyczyna tego zapachu
Model: Inny
Silnik: Civic jajko
Rocznik: 1992
Wysłany: 2006-05-28, 09:00
Z tego co pamiętam kolega nie ma klimy? zobaczy może nagrzewnioca ci siada ewentualnie mogła nawalić poprzedniemu właścicielowi i zapach w takiej sytuacji zostaje
filtr jest pod podszybiem zdejmuje sie wycieraczki i ten plastik ale watpie aby on tam byl bo to raczej wyposazenie razem z klima no ale taka mozliwasc istnieje.kup srodek od odgrzybiania klimy i zrob wszystko zgodnie z instrukcja na tej puszce koszt max 56 zl albo 36 jak polski
Lukasik [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-28, 19:37
piotriix napisał/a:
filtr jest pod podszybiem zdejmuje sie wycieraczki i ten plastik ale watpie aby on tam byl bo to raczej wyposazenie razem z klima no ale taka mozliwasc istnieje.kup srodek od odgrzybiania klimy i zrob wszystko zgodnie z instrukcja na tej puszce koszt max 56 zl albo 36 jak polski
a jak dostac sie do tej nagrzewnicy od kabiny wyjac wentylator
Do puszki środka odgrzybiającego zazwyczaj dodawana jest taka plastikowa rureczka którą nakładasz na to psikadelko na puszce. Rureczke wkładasz do kratek wentylacyjnych i.... dajesz!!!
Wysłany: 2006-05-29, 06:09
Marcino 156 napisał/a:
Lukasik napisał/a:
Do puszki środka odgrzybiającego zazwyczaj dodawana jest taka plastikowa rureczka którą nakładasz na to psikadelko na puszce. Rureczke wkładasz do kratek wentylacyjnych i.... dajesz!!!
acha czyli jak wyjne kratke od wentylacji co jest na zdjeciu i tam
A mam pytanie czy to musi byc srode do odgrzybiania do kliny czy jakis inny przeparat do odgrzybiania ???
nie obraz sie ale kombinujesz jak kon pod gore .kazdy z nas juz to przerabial wiec posluchaj sie kup ten srodek zrob wszystko tak jak jest tam napisane zadnych kratek nie trzeba demontowac jedynie ten filtr kabinowy
nie obraz sie ale kombinujesz jak kon pod gore .kazdy z nas juz to przerabial wiec posluchaj sie kup ten srodek zrob wszystko tak jak jest tam napisane zadnych kratek nie trzeba demontowac jedynie ten filtr kabinowy
Chetnie zobacze gdzie w 75 miesci sie ten filtr kabinowy
BTW. Lukasik, czy dmuchawa wnetrza chodzi u Ciebie cicho, czy moze wydaje z siebie jakies brzeczenie, cykanie, itp?
_________________ Pozdrawiam
JacekK
Lukasik [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-30, 06:18
JacekK napisał/a:
BTW. Lukasik, czy dmuchawa wnetrza chodzi u Ciebie cicho, czy moze wydaje z siebie jakies brzeczenie, cykanie, itp?
nie dmuchawa chodzi normalnie
Gdzie moge dostac ten srodek do odgrzybiania
w sklepie motoryzacyjnym z chemia do samochodow .dobry srodek robi ta firma kseramik czy jak to sie to pisze.a nuz gdzies w cpn kupisz
Lukasik [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-30, 19:14
mam pytanie czy w Ar 75 jest filt przeciw pyłowy byłem w sklepie motoryzacyjnym i facet powiedział mi zebym to najpierw sobie sprawdził bo to moze byc przyczyna tego zapachu a dopiero kupił odgrzybiacz Gdzie znajduje sie takowy filt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum