jak w temacie
co takiego stało się z naszym kolegą, może mu sie cos stało złego i nikt o tym nie wie brak jakiej kolwiek odpowiedzi, a próbowałem już różnymi drogami....
zamówienia obiecał zrealizowac a od miesiaca ani slowem sie nie odezwal, chociaz z tego co widze to na forum zagląda wiec czy tak ciezko napisac poprostu ze zamówienie nie aktualne czy cos w tym stylu nie bylo by sprawy a tak to człowiek nie wie ma czekac czy moze szukac w innych źródłach ja sobie gdzies zamowie a w koncu sie okaze ze jednak towar jest tylko po 2och miesiacach
jesli osoba o ktorej mowa to przeczyta to prosiłbym o jakies ustosunkowanie sie do tej sprawy i przepraszam ze tak publicznie ale juz mi sie pomysly na drogi kontaktu koncza..
panowie male klopotki juz jestem aktywny bo zlot w bb trzeba robic madnes o tarczach napisalem ciamil chcesz te nakladki to postawisz piwko i bedzie bo mi garaz zagracaja pozdrawiam tu moj numer to sie zdzwonimy 604265380
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum