a jesteście może mobilni i eksportowi? tzn zabrałbym was ze sobą na oględziny i zakup alfy 75 lub 155 (wrocek lub szczecin), tak jak w temacie>>klik<<
oczywiście wszelkie koszty w mojej gestii...
pewnie że jesteśmy moblini zresztą czym by innym jak nie alfuniami.
Tmin to tylko nazwa a jak to bracia (co prawda kuzyni i to dalecy ) ale auta takie same
_________________ WWW.TMIN.PL - ELEKTROMECHANIKA I SKLEP CB-RADIO , ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZEŚCI
No chlopaki - baardzo sie ciesze!! A wiadomo kiedy bedziecie mieli komputer? Mam standardowy problemik z czujnikami ABS - probowalem czyscic ale wygladaja na ok...
Swieczki pewnie do załatwienia bo na miejscu akurat nie mamy jutro się zoriętujemy na kiedy i za ile, co do kompa to jeszcze troche trzeba kasy uciułać i będzie kiedy dokładnie to nie wiem ale będziemy się starać jak najszybciej.
_________________ WWW.TMIN.PL - ELEKTROMECHANIKA I SKLEP CB-RADIO , ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZEŚCI
znajdę w domu moje poprzednie UX 56 i puszczę foto co by nie było problemów bo wydaje mi się, że te są nieco inne ale spoko, znajdę, opiszę, zobaczymy - dzięki za odp.
a mam jeszcze pytanko! macie jakiś wolny plac aby można było coś sobie grzebnąć w Alfie ? Pod blokiem teraz mi nie wypada wyciągać zawiechy a muszę zmienić sprężyny tylko nie mam za bardzo gdzie.... a no i ściągacz muszę kupić ....
...Pawel jakbys nie znalazl miejsca to ja sluze swoim podworkiem i pomocna dlonia...troszke miejsca jest...tyle ze to podworko ogolnodostepne - znaczy sie ogolnodostepne dla mieszkancow mojej kamienicy...i dopiero po 1 sierpnia bo w poniedzialek wyjezdzam na tydzien...jak cos to wal na PW lub GG, podam Ci numer telefonu i sie jakos zgadamy...
siemanko, już wymieniłem springi - cały piątek pooooszzeeedddłłł ale jest cacy - wreszcie jedzie się bliżej gleby - po staropolsku z iście ułańską fantazją hehe
Wracając do świec to mój model świecy to
UX56 R6 310 (cztery elektrody)
DOBRY - czy jest to ta świeca o której pisałeś, że można ją zdobyć za ok 17 zł?
siemanko, już wymieniłem springi - cały piątek pooooszzeeedddłłł ale jest cacy - wreszcie jedzie się bliżej gleby - po staropolsku z iście ułańską fantazją hehe
Wracając do świec to mój model świecy to
UX56 R6 310 (cztery elektrody)
DOBRY - czy jest to ta świeca o której pisałeś, że można ją zdobyć za ok 17 zł?
cena jest taka jak podał DOBRY symbol też ale nie ma w katalogu nic o R6 310, swieca ma też 4 elektrody
_________________ WWW.TMIN.PL - WARSZTAT ELEKTROMECHANICZNY i DIAGNOSTYKA KOMPUTEROWA *** CB-RADIO , ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZĘŚCI ZAMIENNE ***
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum