Hej. Tak jak pisalem wczesniej- pracuje w Holandii a mieszkam sobie w Niemczech w Kleve.Robota jest zajebiscie ciezka ale dobra kasa.W Kleve jest super,male i spokojne miasteczko.Alf jest malo ale jak sie jakas pojawi to jest piekna i pelen wypas.Pozdrawiam Was
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Hey
Jestem w tamtych okolicach dosc czesto ale nie Alfa a Iveco
Jak bedzie Ci smutno to mozna sie spotkac i nachlac niemieckiego browara
_________________ Areks
Sprzedam 166 3,0V6+LPG,2000rok-zainetererowany?Pisz na priva
BumekSpider [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-12, 18:13
Hey, na początku lat dziwięćdziesiątych też mieszkałem w Kleve i pracowałem w Holandii przy gwiazdach betlejemskich czy jak one tam sie nazywały te kwiaty. pamiętam jak mi kopara opadała na widok sprzętu rolniczego jaki tam wtedy mieli eeeech stare czasy
Pozdrawiam
Hej. Tak jak pisalem wczesniej- pracuje w Holandii a mieszkam sobie w Niemczech w Kleve.Robota jest zajebiscie ciezka ale dobra kasa.W Kleve jest super,male i spokojne miasteczko.Alf jest malo ale jak sie jakas pojawi to jest piekna i pelen wypas.Pozdrawiam Was
to może załatwisz robotkę dla alfisti z Polski z piękną 156 2,4 JTD.Będzie nam raźniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum