Witam, chciałem przedstawić Wam moją Alfkę, została przywieziona z Milano
Po przyjeździe przeszła gruntowne wymiany ( sprzęgło, tarcze klocki, płyny, zawieszenie przednie, termostat, przepływomierz itp...
Troszkę także ją przyciemniłem, założyłem ciemne szybki, pomalowałem felgi na czarno
Skoro już wszystko na czarno to może jeszcze wkłady lamp przednich przemalujesz. Całkiem ładnie to wygląda przy ciemnym lakierze. Mam taką instrukcję w pdf-ie jak to zrobić krok po kroku ze zdjęciami. Jeśli chcesz to mogę Ci podesłać na maila.
_________________ '98 AR 156 1.9 JTD Progression
Girgio Chiaro metalic
BobeR_Gda [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-17, 12:17
AR_156 napisał/a:
Skoro już wszystko na czarno to może jeszcze wkłady lamp przednich przemalujesz. Całkiem ładnie to wygląda przy ciemnym lakierze. Mam taką instrukcję w pdf-ie jak to zrobić krok po kroku ze zdjęciami. Jeśli chcesz to mogę Ci podesłać na maila.
To znaczy, ze czeka Cie w pszyszlosci kupno felg?
Zastanawiales sie jakie chcialbys wtedy zalozyc?
_________________ Keep The Music
BobeR_Gda [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-17, 14:06
W przyszłości tak, myślałem o 17 od Alfy 156/147 takie z 3 kółkami, kolor srebrny lub grafitowy... Lub cos z palety OZ w kolorze ciemny chrom. A na zimówki te będą idealne prawie jak stalówki wyglądają
BobeR_Gda - Bella super - w szczegolnosci kolor - no i ladniutkie te fotele masz
Jak robiles przyciemnianie szyb?
AR_156 napisał/a:
AR_156 - czy moglbys mi takze podeslac ta instrukcyjke? Chodzily za mna takie lampy z czarnymi wkladami - widzialem takie na allegro ale skoro mozna samemo ladnie to zrobic..
Please lukasz@siekier.com
Ostatnio zmieniony przez Siekier 2007-06-17, 16:28, w całości zmieniany 2 razy
BobeR_Gda [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-17, 16:50
Siekier napisał/a:
BobeR_Gda - Bella super - w szczegolnosci kolor - no i ladniutkie te fotele masz
Jak robiles przyciemnianie szyb?
A dziekuje Szybki przyciemnialem, w moim zdaniem najlepszej firmie tym sie zajmujacej na Pomorzy a mianowicie w Auto-Hit w Bytowie, chłopaki dobrze się znają na swej pracy i zajęło im to tylko niecałe 2 h
A skórki, no cóż co jakiś czas są polerowane
Jeszcze takiej czarnuli nie widziałem i do tego podoba mi się, gratuluje!
Brązowe fotki są ciekawe... ale chciałem widzieć tą Alfę na więcej niż 2 normalnych fotkach:) Czarne felgi to ciekawy pomysł i z szybami przyciemnianymi robią wrazenie, ale lampy rzeczywiście można by oprawić/wymienić na przyciemniane. Białe fotele to zamierzony pomysł czy też byś wolał czarne?:)
Teraz tylko musisz w nocy pamiętać gdzie ją zostawiłeś:P
Gratuluję Autka. Też na taką poluję (dzisiaj sie okaże ). Powiedz mi jakie Ci wychodzi średnie spalanie?
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
BobeR_Gda [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-18, 08:35
Dj.iCE napisał/a:
Jeszcze takiej czarnuli nie widziałem i do tego podoba mi się, gratuluje!
Brązowe fotki są ciekawe... ale chciałem widzieć tą Alfę na więcej niż 2 normalnych fotkach:) Czarne felgi to ciekawy pomysł i z szybami przyciemnianymi robią wrazenie, ale lampy rzeczywiście można by oprawić/wymienić na przyciemniane. Białe fotele to zamierzony pomysł czy też byś wolał czarne?:)
Teraz tylko musisz w nocy pamiętać gdzie ją zostawiłeś:P
czrnych skór nie chce z racji tej że autko w środku jest dosyć ciemne, a poza tym czrne skóry strasznie sie nagrzewają na słońcu
Więcej fotek zaraz dorzucę
BobeR_Gda [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-18, 08:38
Emenems napisał/a:
Gratuluję Autka. Też na taką poluję (dzisiaj sie okaże ). Powiedz mi jakie Ci wychodzi średnie spalanie?
Witam, a otóż tak; spalanie w mieście:
- bez klimy i wolno 12
- klima i szybciej 13 i w zwyż...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum