Czekam już od roku na jakąś bardziej oficjalną fotkę prototypu nowej 169. Poza dotychczasowymi zdjęciami, znalazłem niedawno taką:
_________________ "Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! Mówi się, że Alfę kupujesz sercem, nie głową".
Czy ta czy tamta jaka by nie była to bez wątpienia ,będzie Cudowna
Wszystko zależy od tego z jakim silnikiem będzie wypuszczona, serce jest równie ważne jak wygląd, o ile nie najważniejsze
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Ja sobie pozwolę popuścić wodzę fantazji na podstawie trzech zdjęć z tej strony tego wątku...
Zdjęcie pierwsze (Dasintra) - trąci mi Audi.. Autko agresywne i bardzo ładne, ale jakoś nie budzi we mnie takich odczuć, jakie Alfa Romeo powinna..
Zdjęcie Areksa - to raczej wariacja nt. 156, choć rzeczywiście piękna.. Wątpię, żeby to było 169...
To, co Areks ma w podpisie, z trochę zmienionym zderzakiem jest (wg mnie) zbyt podobne do Fiata Bravo. Może to coś w rodzaju nowej Marei? Taki styl - obłości z lekką nutą agresywnych linii to ostatnio polityka Fiata.. Dla mnie to jest autko bez wyrazu...
Nie mniej. Jak będzie wyglądać 169 (prototyp)?? Najbardziej prawdopodobne jest to, że będzie podobne do prezentowanego modelu Visconti. To jest auto wpisujące się w aktualny design Alfy...
Ostatnio zmieniony przez Grzegorz83 2007-06-12, 23:37, w całości zmieniany 1 raz
niech wprowadzą tylko te silniki i tylni napęd i już nikt nie wyszydzi Alfy GTA 5.0 zniszczy konkurencje nieche jeszcze dorzucą Q4 do Tego to masakra:D
Stylizacja piękna tylko jakoś nie Alfoska
A nie macie Panowie wrażenia, że za bardzo jest zbliżony do produktów GM typu Mondeo i Jaguar.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Model: Inny
Silnik: R2 652cm3
Rocznik: 1994
Wysłany: 2007-12-04, 21:19
amigas napisał/a:
: ekhm jak mówi sam temat transaxle:> a b ładna:) jak bedę już miał doktorat to b chetnie taką poprosze jako podarek gratulacyjny:D
sorki...nie jestem w temacie nadal niewiem co tam bedzie napedzalo to auto...czy bedzie pchane(rwd)czy ciagniete(fwd)czy moze pchane i ciagniete naraz(awd)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum