wycena ok.
A mamy jakies pogladowe zdjecia, jka te koszulki wygladaja? (nie chodzi mi o nadruk tylko o sama koszulke) Fajnie by bylo zobaczyc jakis twor tej firmy
_________________ POZDRAWIAM
-----------------
AR 166
wsiadlem...
...moglbym nie wysiadac...
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3044 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-06-01, 18:44
wera, Widzę w ofercie naklejka na indiwidualne zamówienie 61 zł . Chciał bym taką nakleikę na szybę w kolorze ciemno czerwonym z moim nickiem litery białe . Można coś takiego zamówić ale przez Ciebie ( mały projekcik ) ????????
wera, Widzę w ofercie naklejka na indiwidualne zamówienie 61 zł . Chciał bym taką nakleikę na szybę w kolorze ciemno czerwonym z moim nickiem litery białe . Można coś takiego zamówić ale przez Ciebie
Też jestem zainteresowany, tylko jak z wymiarami, bo 155 ma inną, 33 inną itd.?
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Do końca czerwca mam miec odpowiedz od alfy co do używania loga alfy.
Ustnie sa na tak!
ja załatwiam polary , koszulki , i flagi - juz w zeszłym roku to robiłem wiec mam stałych dostawców. Bede zamawiał wieksza ilość na zlot do Bielska - mozna to połaczyc - bedzie taniej!
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum