Wysłany: 2007-05-22, 12:27 WSZYSTKIE INSTRUKCJE PO POLSKU DO ALFY 166
Chciałbym poinformować współ-użytkowników AF 166 ,że problem z instrukcjami w POLSKIM języku jest do rozwiązania w cywilizowany sposób i na profesjonalnym poziomie
Napisałem e-maila do Fiat Auto Poland............w formie Proszę...,zwracam się o pomoc.....jestem nowym użytkownikiem......potrzebuję pomocy w.......
Po 5 dniach otrzymałem eleganckie PISMO informujące i rozwiazujące moje problemy a w załaączeniu BEZPŁATNIE instrukcję do samochodu i I.C.S / bo to mi było potrzebne/!!!
PS Zostałem mile zaskoczony i nie spodziewałem się takiego PORZĄDNEGO potraktowania sprawy.Wielkie GRATKI dla zespołu AF
_________________ POZDRAWIAM
-----------------
AR 166
wsiadlem...
...moglbym nie wysiadac...
zanjac [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-29, 08:20
areks napisał/a:
Dzis do mnie dotarla.
FIAT AUTO POLAND JEST WIELKI
Zmiana polityki czy jaki ciul??
tak wiec jak pisałem w tytule POSTU...............wystarczy ładnie i w cywilizowany sposób napisać e-mail i zwrócić się z prośba,wnioskiem...................... i sprawa załatwiona,FIAT stanął na wysokości zadania................oprócz potrzebnej instrukcji udzielił mi wszystkich odpowiedzi na nurtujące pytania
witam, wymaściłem pieknego majla z prosba o instrukcje i po 30min otrzymalem nast. odpowiedz:
Szanowny Panie,
dziękujemy za kontakt z Fiatem. Uprzejmie informuję, że instrukcje
obsługi
do samochodów naszego koncernu są dostępne w sieci dealerskiej
poszczególnych marek. Zapraszam w tej sprawie do kontaktu z najbliższym
salonem Alfy Romeo. Pełna lista dealerów tej marki znajduje się na
stronie
www.alfaromeo.pl
sszczerze mowiac prezwidzialem , ze tak bedzie... mialem tylko nadzieje , ze jeszcza ja dostane no i sie zalapalem szczesliwie.
Pewnie mnostwo ludzi zaczelo pisac...
_________________ POZDRAWIAM
-----------------
AR 166
wsiadlem...
...moglbym nie wysiadac...
Ostatnio zmieniony przez marcin1135 2007-06-05, 14:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum