Wysłany: 2007-05-01, 16:12 Moja Włoszka - Alfa 145:)
Chciałem pokazać swoją Alfę którą jeżdżę od listopada. Na ostatnim zdjęciu widać wykres z hamowni przed(cienka linia) i po zamontowaniu gazu(grubsza czerwona linia). Za każdym razem jak w nią wsiadam to nie chce mi się z niej wychodzić Planowane zmiany to skórzana kierownica i gałka zmiany biegów oraz ksenony
jedno ze spotu (w drodze na kiełbaski)
to spojrzenie
wnętrze ( na życzenie )
hamownia - wynik
_________________ czarna 145 1.6 TS
Ostatnio zmieniony przez xmajk 2007-05-01, 17:40, w całości zmieniany 3 razy
Ładne auto nie wiem jak u was ale u mnie w częstochowie alfa 145 jest dość rzadko spotykanym modelem alfy tak samo 33 i 155 ze nie wspomne o 75 (taką widuje tylko jedną) u mnie chyba same wsioki z bmw :/ i golfiarze
_________________ Alfa Romeo: sportowe serce, ogromna witalność, dźwięk silnika, elegancja kształtów i włoski design.
milo słyszeć że się podoba... jak macie jakieś propozycje aby coś zmienić to dajcie znać ostatnio wpadłem na pomysł by zamontować jeszcze jakieś dodatkowe wskaźniki w konsoli środkowej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum