obawiam się, że w każdej jednej firmie reklamowej napisy indywidualne stanowczo zwiększą koszta. Dla nadruków/ napisów jednakowych robiona jest matryca (a to jest najdroższe w każdym gadżcie), a napisy indywidualne musiałyby być robione pojedynczo - w tym momencie wszelkie zamówienia zbiorcze stają się nieopłacalne.
Jedynie co do haftów rozmawiam z taką panią, która je wykonuje - może uda mi się namówić ją na haft indywidualny w cenie zbiorowej. Trzymajcie kciuki
Dla nadruków/ napisów jednakowych robiona jest matryca (a to jest najdroższe w każdym gadżcie), a napisy indywidualne musiałyby być robione pojedynczo - w tym momencie wszelkie zamówienia zbiorcze stają się nieopłacalne.
Ale mozna tanio wydrukowac na folii i kazdy bedzie mial z nickiem, jest to moze mniej ładne niz nadruk bezposrednio na ramce ale za to indywidualne. Wiec tez trzeba ustalic czy chcemy takie same dla wszystkich czy nie.
Jesli chodzi o koszulki to znalazłem firme która robi narduki na koszulkach Fruit of the loom, oczywiscie sa kroje meskie i damskie, koszt z nadrukiem około 30zł/szt.
proponowałabym wrzucać jakieś PROPOZYCJE w ogóle gadżetów, ale tak konkretniej - wtedy wiadomo będzie O CO się w ogóle pytać u wykonawców.
Jak juz będzie kilka propozycji, to będzie można zrobić ankiety badające popyt, żeby było wiadomo ILE sztuk podawać do wyceny.
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1.6 TS
Rocznik: 1997
Wysłany: 2007-05-20, 16:46
Gadżetów może być dużo. Ja bym chciał np: koszulkę, kubek, ramkę pod tablicę, naklejkę na tylną szybę, małą naklejkę np na zderzak, smycz, kalendarz,
Może ktoś jeszcze ma jakieś pomysły ciekawe
Ja to chetnie oprocz oczywiscie ramek pod tablice to np kubek, smycz, koszulka, polarek. Oczwiscie meskie i damskie bo moja by mnie nie darowala jakby dokonal zakupu tylko dla siebie Pozdrawiam
Jedynie co do haftów rozmawiam z taką panią, która je wykonuje - może uda mi się namówić ją na haft indywidualny w cenie zbiorowej. Trzymajcie kciuki
i co ? i co? Dała się namówić ??? Ja z Yoopi-m masakrowaliśmy, prrrrr wróć, molestowaliśmy panią od ramek i rameczki będą
Wysłany: 2007-05-22, 22:37
ostatnio wyjątkowo zalatana jestem, ale jutro powinny być szczegóły
wtedy otworzę jakąś listę na zamówienia czy coś, po uprzednim dokładnym opisaniu gadżetów
Wysłany: 2007-06-01, 00:05
Kolega zrobił mi naklejki. Miał kiedyś firmę reklamową ale go urzędy wykończyły Jak jest ktoś zainteresowany takimi naklejkami albo macie inny pomysł to mogę go poprosić o więcej.
Nie wiem czemu ale coś kiepsko zdjęcia wyglądają, jak ktoś chce to mogę wysłać na maila w lepszej rozdzielczości
Ostatnio zmieniony przez A.R.T.S. 2007-06-01, 00:07, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-06-01, 07:57
75andrew155 jak chcesz dokładnie taką to nie ma problemu. Złap mnie mailem i ustalimy kolor i całą resztę, chętnie pomogę. Widzę też że klubowe gadżety też się ruszyły co mnie bardzo cieszy
co do haftów indywidualnych na polarze, to byłby to dodatkowy koszt 120 pln OD SZTUKI aby zrobić sobie nick haftowany.
tyle kosztuje ustawienie maszyny i nic się zrobić nie da niestety
Ostatnio zmieniony przez wera 2007-06-01, 09:19, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum