Ale to polowanko to w formie podchodów robimy czy raczej w formule "Polowanie na lisa" ?
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Prosze osoby ktore mi wpłacały pieniadze o wysłanie danych mailowo i odrazu robie zwrot pianiedzy:
Podaje maila gosiallek@gmail.com bo została mi tlyko lista z osobami ktore mi wpłaciły i jaka kwote a nie mam numerow kont + nick (adres) wiec prosze o podanie z góry dzieki.
zobaczymy czy odda wszystkim kase.a potem najlepiej poprostu zapomniec ,ze moglismy zaufac i poprostu nas zrobiono w konia.mysle ze wszystkie jej zdjecia czerwienia sie ze wstydu
A jak dawno dawno temu gdzieś napisałem, żeby zastanowić się nad wysyłaniem kasiory, bo nie wiadomo co się z nią stanie, to Gosia wyzwała mnie od piiii i piiii i żebym nie szargał jej dobrego imienia.
No troche głupio mi dziś, że moge mieć satysfakcje z tego że miałem racje..
Oby chociaż w zwrocie kasiory nie dała ciała...
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
Model: Alfa Romeo 164
Silnik: 2.0 V6 TURBO
Rocznik: 1992
Wysłany: 2007-05-17, 08:29
Rany ale żenada!!!! Myśle że troszke Gosie wystraszyliscie tym zlocikiem i dlatego sie odezwała, naprawde Szczerze wam wspolczuje przygladam sie temu tematowi i nie moge sie nadziwic szczeniackiemu zachowaniu gosi! Nie wiem jak mozna robic przekret na tylu osobach naraz? choc w Polsce to wszystko mozliwe!Moze myslala ze odpuscicie sobie po jakims czasie? Ale wy nie- dzielnie razem w jednym szeregu po odbior sie wybieraliscie.Jestem z was dumna tylko wiecej nie dajcie sie zrobic "malej cwanej gosi" ani zadnej jej podobnej...
A tak na marginesie.....Zbieram zamowienia na gadzety! Wpisowe 100 zł. do rozliczenia w 2019r. Prosze o przelewy do konca tygodnia-bo chce na wczasy jechac!
_________________ Dobry mechanik na wage złota _szanujcie jak macie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum