Alfa już jest. Ładna 146 ale rodziców. Ja dostałem na 18 inne . Może to nie jest Alfa ale czemu by nie pokazać jak coś to sie usunie.
A więc jest to:
Trabant z silnikiem 1.1 od Polo z gazem. Autko jest po delikatnym tuningu. Ma zdjęte znaczki, zaszpachlowane szpary, białe przednie kierunkowskazy, przelotowy sportowy wydech z końcówką z blachy nierdzewnej (naprawdę super dźwięk), przyciemnione tylne szyby, stroboskopy w reflektorach, podświetlaną na niebiesko gałkę zmiany biegów, jeden biały zegar (drugi był wymieniany i jest oryginalny), Kubełkowe siedzenia od Kadetta GSI (uniemożliwiają dostanie sie na tylną kanapę), deska rozdzielcza jest pomalowana na zielony i niebieski kolor. Autko może nie osiąga zawrotnych prędkości ( na 120 kończy sie zegar) ale wystarczy jak na początek. W wakacje planowany jest generalny remont całego auta od lakierki przez wnętrze do jakiś ciekawych akcesoriów. W razie trwania modyfikacji bede je poprostu dopisywał. Pozdrawiam wszystkich. A po trabim pewnie jakaś mała Alfa xD
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Ostatnio w profilu zmieniałem,a było dobrze...
No ale jak się zwraca komuś uwagę to samemu błędy popełniać to głupota.Jak będziesz "dozucał" coś od siebie to dorzuć poprawnie.
Nic osobistego.PZDRO.Ten twój "grzechotnik"nie jest zły ale gdyby był 2,4 to by było lepiej...a tak musisz się odganiać od mniejszych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum