Wysłany: 2007-05-12, 11:32 Koncerty z Alfaholikami
Hejka
Ponieważ oprócz Alfki i swojego chopa kocham muzykę (zresztą kto nie lubi muzyki ;P)
proponuję stworzyć temat muzyczno-spotowy, gdzie wpisywane byłyby koncerty i imprezy muzyczne odbywające się w PL i nie tylko, na które się wybieramy - temat moze się okazać pomocny także w sprawach noclegów w obcych miastach lub w sprawie dojazdów na koncerty. Poza tym jest to okazja do ugadania spotu przed koncertem lub po koncercie i do wymiany wrażen z koncertów
Zaczyna się lato, a wraz z nim liczne koncerty. Napweno Alfaholicy również gdzieś się wybiorą - czy nie byłoby fajnie zobaczyć kilka Alfek przed Heineken Open'er?
Ja tego lata wstępnie wybieram się na:
Dream Theater - Katowice/ Spodek 12 czerwca
Tyski Festiwal im. Ryśka Riedla - Tychy 28-29 lipca
Wacken Open Air Festival - Niemcy 4-8 sierpnia
lista z pewnością urośnie
Widząc gdzie kto się wybiera, można zgadać się na PW lub GG i się umówić
Może jak zbierze się kilka osób, to spotkamy się przed koncertem?
Pozdro
Kate & FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
[Kate] No to jest nas troje! Mini zlot gotowy Ale może jeszcze ktoś się zgłosi?
Pozdro
Kate & FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
wera [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-25, 07:53
ja będę z dwoma lub trzema osobami, no to już nas jest stadko małe
PS. jeśli ktoś jeszcze wybiera się na DT to radzę się pospieszyć, koncert jest już prawie wyprzedany
...ja mam zamiar pojawic sie na Open'er Festival...
...poza tym ten Festiwal im. Ryska w Tychach tez wyglada interesujaco...
...i Coke Live Music Festival...
...i pewnie cos jeszcze sie pojawi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum