Witam i proszę o odpowiedź: czy przewidujecie możliwość dołączenia do waszego grona na zlocie naprawdę "w ostatniej chwili"? Niestety do samego końca nie będę mógł być pewien czy dostanę wolne w pracy. W związku z tym nie jestem w stanie wpłacic kaski na wasze konto . Jednak mam nadzieję na przyjazd razem z żoną i dwójką dzieci 4 i 6 lat i dołączenie do szanownego grona na zlocie.... Jeśli byłyby miejsca noclegowe w domkach to super! Proszę odpowiedzcie na moje pytania
Oczywiście, że można w drodze wyjątku dopisać się w ostatniej chwili, tylko żeby takich osób nie było zbyt wiele bo nie styknie domków...a z dobraniem kolejnych może być problem gdyż termin jest atrakcyjny.
Wiadomo ale bedzie ładna kolumienka
Kasa poszła, 120zł mozna to traktowac jako całość za jedną osobe lub zaliczka za dwie. Niestety nie wiem jeszcze na 100% czy Dorcia dostanie urlop.
Ostatnio zmieniony przez Paweł156 2007-05-10, 08:11, w całości zmieniany 1 raz
shallot [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-09, 20:29
...a ja wlasnie zaplacilam zaliczki za 2 osoby - dorosłe:)
Mam pytanie- czy jesli przyjedziemy wczesniej- bo ja wiecie bedziemy bladym switem w czw, to czy bedziemy miec miejsca w tych domkach tez czy musimy cos szukac na wlasna reke?
Ostatnio zmieniony przez shallot 2007-05-09, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-05-09, 21:08
shallot napisał/a:
...
Mam pytanie- czy jesli przyjedziemy wczesniej- bo ja wiecie bedziemy bladym switem w czw, to czy bedziemy miec miejsca w tych domkach tez czy musimy cos szukac na wlasna reke?
rozmawialem z Dawidem z alfa pomorze i powiedzial ze bedziemy miec nocleg z czw na pt za doplata na miejscu.
...a ja wlasnie zaplacilam zaliczki za 2 osoby - dorosłe:)
Shallot oczywiście możecie przyjechać w czwartek z rana a nawet w środę , tylko dajcie znać wcześniej dla ilu osób. Od Dawida (naszego Prezesa ) wiem, że od czwartku będzie 10 osób, czyli 2 domki, co ważne w tym samym ośrodku, w którym będziemy. Jeżeli są jeszcze jacyś chętni to się zgłaszać, to samo w przypadku chęci zostania parę dni dłużej. Wszystko załatwimy
Ostatnio zmieniony przez Mała 2007-05-09, 21:58, w całości zmieniany 1 raz
Rafał156 [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-10, 16:51
Proszę o dopisanie mnie do listy osób, które będą od czwartku. (1 os.)
Pozdrowionka!
Witam i proszę o odpowiedź: czy przewidujecie możliwość dołączenia do waszego grona na zlocie naprawdę "w ostatniej chwili"? Niestety do samego końca nie będę mógł być pewien czy dostanę wolne w pracy. W związku z tym nie jestem w stanie wpłacic kaski na wasze konto . Jednak mam nadzieję na przyjazd razem z żoną i dwójką dzieci 4 i 6 lat i dołączenie do szanownego grona na zlocie.... Jeśli byłyby miejsca noclegowe w domkach to super! Proszę odpowiedzcie na moje pytania
Oczywiście, że można w drodze wyjątku dopisać się w ostatniej chwili, tylko żeby takich osób nie było zbyt wiele bo nie styknie domków...a z dobraniem kolejnych może być problem gdyż termin jest atrakcyjny.
Sytuacja wygląda w ten sam sposób u mnie... Nie wiem jeszcze, czy będę miał czym przyjechać, do tego nie wiem jak z końcem semestru na uczelni będzie. Chciałbym wszystko wyjaśnić jak najszybciej, ale nie mam pewności, jak wszystko będzie wyglądało. Jeżelibym jechał (czego bardzo bym sobie życzył) to albo w jedną, albo dwie osoby. Niestety nie mam stałego dostępu do internetu, dlatego też będę odpowiadał na wszystko z opóźnieniem.
Witajcie,potwierdzam wplaty ktore doszly na konto:
Robert Ł. AR_33 za dwie osoby dorosle
Piotr-Z za dwie osoby dorosle
Monika..Jurcio_8V dwie osoby dorosle
KORCZU 4 osoby dorosle + dzieciatko
zwiezu 3 osoby dorosle (zaliczka)
PAWEL 156 za jedna osobe dorosla
Mirka i Mariusz dwie osoby dorosle (login ok?tak bylo w tytule przelewu)
LEJEK dwie osoby dorosle
Maniacy marki AR!!! zapraszamy !!!czym was wiecej przybedzie nad morze,tym atmosfera bedzie fajniejsza i mozliwosci atrakcji wieksze,dzis Mała zalatwiala w UM,zezwolenie na odgrodzenie na Skwerku miejsca tylko dla nas,zeby golfy nie staly miedzy nami
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8 TS
Rocznik: 2000
Wysłany: 2007-05-10, 18:24
Dzięki Mała za odpowiedź Niestety taką mam sytuację w robocie, że do końca prawie nie wiem co z tym wolnym. Proszę więc uwzględnijcie mnie jeśli można, a ja na 100% dam odpowiedź na przełomie miesiąca. Jeśli się nie uda (w co nie wierzę) to najwyżej z naszych miejsc, ktoś na ostatnią chwilę skorzysta. Aha, jest jeszcze opcja, że przyjadę tylko z żoną, bez dzieci.
Pozdrawiam.
Zapisujcie się zapisujcie i ,,parujcie" domki są 5 osobowe, jak się nie dogadacie wcześniej kto z kim.......to będzie przydział z urzędu albo losowanko
Robert Ł. AR_33 za dwie osoby dorosle
Piotr-Z za dwie osoby dorosle
Monika..Jurcio_8V dwie osoby dorosle
KORCZU 4 osoby dorosle + dzieciatko
zwiezu 3 osoby dorosle (zaliczka)
PAWEL 156 za jedna osobe dorosla
Mirka i Mariusz dwie osoby dorosle (login ok?tak bylo w tytule przelewu)
LEJEK dwie osoby dorosle
RAFAL156 jedna osoba dorosla
Maniacy AR,pod tym linkiem znajduje sie wszystko na temat naszego zlotu,lista uczestnikow,jest tam rowniez plan zajec na te dni.Tam bede rowniez aktualizowal liste wplat i zapisow.Mozecie to wszystko przegladac i pisac bez rejestracji.W tym temacie administrator zrobil mnie moderatorem .Takze jak sa pytania to zapraszam na nasze forum,pozdrawiam
Kochani, jest nas już ponad 60 osób. Czekamy jeszcze na innych, tych niezdecydowanych.
Pogadam z Naszymi Ludkami z Pomorza o punktach zbornych, po prostu nie będziecie musieli błądzić po 3M.
Powiedzmy na końcu drogi nr 7 (od Wa-wy), czyli Makro Gdańsk i na 1 (od Łodzi) powiedzmy Pruszcz Gdański.
Wysłany: 2007-05-09, 21:38
Witam, poniżej plan Naszego Zlotu.
08-06-2007 Piątek
- 09.00 spotkanie na Skwerku (możliwość ekspozycji samochodów, np. AR 159 czy Brera),
- rozdanie identyfikatorów
- 10.00 lub 11.30 godzinny rejs po porcie Gdynia - po powrocie zwiedzanie Akwarium Gdyńskiego, spacer Bulwartem Nadmorskim i na Kamienną Górę (podziwianie panoramy Gdyni )
- 13.00 obiad w Róży Wiatrów
- 15.00 wyjazd do Władysławowa do Ośrodka Wypoczynkowego „NEPTUN”
- 16 zwiedzanie Władysławowa, plaża, wizyta w porcie, Dom Rybaka i wieża widokowa.
- 18.00 wspólny grill połączony z konkursami: wiedzy o AR, dla dzieci konkurs plastyczny.
- 21.00 wspólne spotkanie, połączone z zabawa taneczną
09-06-2007 Sobota
-do godz. 12.00 czas wolny
-13.00 spotkanie w centrum rekreacji aktywnej w tym liczne konkurencje i atrakcje:
-.........itd. w zależności od ilości środków pieniężnych....
-ok. 19.00 powrót do ośrodka
-ok. 20.00 wspólne ognisko, pieczenie kiełbasek z rozdaniem nagród i pamiątek ze zlotu.
10-06-2007 Niedziela (Dzień wyjazdu uczestników- atrakcje dla chętnych będą odpłatne)
-od godz. 10.00 zwiedzanie dla chętnych:
-fokarium w Helu
-bunkry z czasów II Wojny Światowej
-latarnia morska na Rozewiu
-klif w J. Górze
to aktulny plan zlotu wszelikie pytania zwiazne z zlotem kierowac do spika lub daevit-a
a teraz AR 156 SW 1.9 JTD 115KM Progression
Ostatnio zmieniony przez webmaster007 2007-05-12, 16:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum