Wysłany: 2007-04-29, 14:55 Alusy do 156... problem...
Hejka.
Przyszła wiosna a ja się męcze na zimówkach, a to dlatego że strasznie ciężko znaleść aluski do mojej alfki. Rozstaw 5 x 98 jest ciężko dostępny a nie stać mnie na nowe kółka mam max 1000zl i to z oponkami.
I zastanawiam się czy może nie kupić 5 x 100 i dać na pływających, tylko słyszałem różne opinie na ten temat.
Czekam na wasze opinie i porady.
No tak racja.
Ale mi sie nie podobaja te standardowe felgi.
Chcem coś specjalnego bo lubie sie wyróżniać.
Moje pytanie tyczy tego czy można montować felgi 5 x 100 na rozstaw 5 x 98 za pomoca srob pływających bezpiecznie.
Czy może ktos z was tak ma założone felgi??
spokojnie mozesz zakladac, tylko pamietaj ze te sruby nie są tanie ja na 4 koła placilem cos kolo 220zł, niemieckie z atestem
i nie kupuj oryginalnych fel VW tylko takie ktore mają wymienne pierscienie centrujące co sobie dokupisz odpowiednie do alfy bo to konieczne zwłaszcza przy srubach pływajacych
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-05-03, 19:33
miirage napisał/a:
Moje pytanie tyczy tego czy można montować felgi 5 x 100 na rozstaw 5 x 98 za pomoca srob pływających bezpiecznie.
Czy może ktos z was tak ma założone felgi??
ja mam 5x100 na plywajacych i jest ok.fele 17 cali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum