a co mysłicie o chipie w dieslu, ja mam 145 1.9 JTD i cały czas sie zastanawiam czy warto, bo nie weim czy tego typu tuning wplywa ujemnie na żywotnosc auta. bede wdziaczny za jakiekolwiek info
a co mysłicie o chipie w dieslu, ja mam 145 1.9 JTD i cały czas sie zastanawiam czy warto, bo nie weim czy tego typu tuning wplywa ujemnie na żywotnosc auta. bede wdziaczny za jakiekolwiek info
To ma sens i odczuwalne zmiany w sprawności auta w malutkim stopniu ma wpływ na szybsze zużywanie się silnika
tak, moc samochodu wzrosnie znaczaco i odczuwalnie. CO do zywotnosci po takim zabiegu, to czestsza wymiana plynow, klockow hamulcowych i innych czesci exploatacyjnych, normalnego uzytkowania.
CO do zywotnosci po takim zabiegu, to czestsza wymiana plynow, klockow hamulcowych i innych czesci exploatacyjnych, normalnego uzytkowania.
Klocki??
To juz chyba zalezy od stylu jazdy... Bardziej powinnien sie bac chyba o rozrzad i o to zeby nie przegrzac... Pitorkowi147 silnik wybuchl po czip tuningu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum