to może spotkamy sie na jakimś parkingu koło jakiegoś markety przynajmniej będziemy stali wszyscy obok siebie a na malcie jak będzie tak ciepło to wątpię żebyśmy się gdzieś wbili na parking i ja bym nawet preferował wcześniejszą godziene koło 15-16 nie wiem decydujcie pozdrawiam a na malcie można zrobić kiedyś jak wszyscy na 100% przyjadą bellami
jezior [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-14, 11:09
No zgadzam się , przed chwilą przejeżdzałem koło Malty i faktycznie na tym małym parkingu który proponowałem nie było miejsca...
Na 90% koło godziny 18 na tym wskazanym parkingu przezemnie nikogo nie bedzie... Ludzie wracaja ze spacerów koło 16... O tej porze dało by nam sie wbic na parking na Malte...
wera [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-14, 12:34
zostawmy już to jedno ustalone miejsce, co? bo się bajzel jeszcze większy zrobi
ja jestem za lokalizacją z mapki a pojechać można potem gdzieś indziej zwartą grupą;)
niestety nie będzie mnie ale następnym razem będę na 1000% zróbcie jakieś foty i dajcie na forum pozdrawiam
Szkoda, ale liczę że następnym razem nie będzie problemów.
Z naszej strony potwierdzam, że będziemy o 17'tej na miejscu z mapki
_________________ "Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! Mówi się, że Alfę kupujesz sercem, nie głową".
wera [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-17, 19:46
sorry że nie dotarłam ale pilny wyjazd mi wyskoczył
jak było? jak wrażenia? oopowiadajcie, niech sobie chociaż poczytam...
Było tak jak ostatnio, tylko trochę spokojniej (nie musieliśmy krzyczeć i wąchać palonej gumy). Jezior robił foty mam nadzieję że nie długo będą na forum.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Było tak jak ostatnio, tylko trochę spokojniej (nie musieliśmy krzyczeć i wąchać palonej gumy). Jezior robił foty mam nadzieję że nie długo będą na forum.
Tak, tak. Tylko niech ktoś zrobi wątek w sprawie zebrania naszych Belli w majowy weekend, tak jak się umawialiśmy.
_________________ "Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! Mówi się, że Alfę kupujesz sercem, nie głową".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum