Wysłany: 2006-12-06, 16:51 Podziękowania dla Shallot za mapkę
Należą się wielkie podziękowania dla Shallot ponieważ zrobiła kawał dobrej roboty w postaci mapki z danymi osób z forum które podały swoje nr kom.Mapa jest czytelna i napewno będzie przydatna. Zachęcam pozostałe osoby aby podały swoje namiary.
Jeszcze raz ogromne dzięki Shallot
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
...Niektore osoby wysłały mi za pożno i nie ma ich na liscie, ale bede robic aktualizacje jakos w swieta, więc jak ktos sie jeszcze chce dodać to prosze to zrobić do 20 grudnia.
pozdrawiam cieplutko..jak tak dalej bedzie cieplo, to na tego sylwestra w sandałach pojedziemy
Mapkę dostały tylko te osoby, które udostępniły swoje numery telefonów i miasto w którym mieszkają. I w związku z tym zapraszam pozostałe osoby do przesyłania numeru telefonu i miejscowości zamieszkania Shallot. Może zaktualizuje za jakiś czas mapkę.
Mapka może się przydać w razie problemów z samochodem na wakacjach, albo poprostu w czasie służżbowych wyjazdów "w Polskę".
ja juz wiem co kryje sie pod terminem "sluzzbowych wyjazdow" hehhehee
Informuję nowszych użytkowników forum iż istnieje mapa na której są informacje typu nick+telefon i jeśli ktoś chce kiedyś być pomocnym w praktyce to proszę podać nr kom. do Shallot i zostanie tam umieszczony.
Shallot jeśli możesz to zaktualizuj trochę mapę,trzeba usunąć radka i gosię z Opola a mój stary nick Maciej-AR155 zamienić na Garos. Dzięki.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Ja przeslalem komus swoj numer telefonu ale okazuje sie ze to nie tej osobie co trzeba ale to nic zaraz to naprawie Pozdrawiam
poprawka ta wiadomosc ktora wyslalem jest do odpowiedniej osoby ale zostala mi w do wyslanie i kisie sie tam od kilku dni jak rowniez wiadomosci do innych Tuti co jest ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum