Mam pare pytań dotyczących 75-ki:
1. Jak sie włącza spryskiwacze przednich reflektorów
2. Czy w elektrycznych lusterkach są dodatkowo "wichajsterki" w rogach szyby do ręcznej regulacji
3. ma ktoś schemat elektryczny wiązki do silnika 1.8 IE
Z góry dziękuje, pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt
Napisz jaki masz naprawdę silnik w swojej 75 bo niby masz 2 T.S a pytasz o 1.8 I.E ale mam schemat elektryczny do tego silnika . Spryskiwaczy reflektorów u siebie nie miałem . Lusterka elektryczne nie posiadały dzwigienek regulacij
3. ma ktoś schemat elektryczny wiązki do silnika 1.8 IE
Ja osobiście przerabiałem całą instalację elektryczną do 75-tki.
Jeśli masz jakies pytania chętnie pomogę (oczywiście w miarę możliwości ) Jak coś to pisz na PW.. (mam dostępne wszystkie schematy)
75andrew155: wzięło cię dziś na złośliwość ??. Może ci wysłać zdjęcia . Skoro pisze TS to znaczy, że jest TS. A ty tak naprawdę masz 75 turbo i //// v6 czy tylko tak masz napisane w profilu ??
_________________ AR Giulietta 1.8 i.e.
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale
Ostatnio zmieniony przez Wołek 2006-12-25, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
Poprostu pytam z ciekawościa nie ze złośliwości jak co niektórzy, może sie przygotowywuje swap? Ja jesli się pytam o silnik boxera lub T.S to piszę w jakim celu żeby było jasne dla odpisujących , żadnej złośliwości w tym niema. Twoje docinki są złośliwe ale ja o to sie nie obrażam bo lubie podyskutować na różne tematy z ludzmi którzy mają inne podejście do dyskutowanego tematu i moim zdaniem tak powinno być a wy sie zaraz obrażacie Ja mam silnik z trabanta w swojej Alfie a w 75 od motoroweru i nie mam kończynki ale będę miał
Silnik jest 2.0 TS a oryginalnie był 1.8 IE ten kto robił swapa nie zrobił tego jak powinien wiązka wraz z kolektorem dolotowym i komputerem została z silnika 1.8. silnik ten pochodził z alfy 164. Poszukuje również oryginalnego kolektora do TSa w miare przystępnej cenie. Komputer od TSa już mam a wiązke chce przerobić.
Dzięki Alfi... co do lusterek to u mnie faktycznie poprzedni właściciel wymienił z elektrycznych na manualne może mu sie popsuły i z elektrycznych lusterek zostały mi tylko przełącznik do ustawiania lusterek i wiązka... może ma ktoś po pieniądzach do odstąpienia elektryczne lusterka ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum