Sprawdzales albo zamierzasz sprawdzac moc w autku? Kurcze jestem bardzo ciekawy bo z tego co sie orientuje to raczej nie ma szans przy seryjnych ustawieniach na 200KM w tym silnku na hamowni, ja mialem doladowanie kolo 1,2 bar na seryjnym turbo i bylo zaledwie 184KM i niecale 240Nm( a doladowanie 1,2 to juz praktycznie max dla t25)..teraz na t28 wystrojonej smt6 na 0,9-1 bara jest 213KM i 300Nm. Moze podjedziesz na hamownie i zweryfikujesz moc, bo skoro autko jest bardzo szybkie to moze rzeczywiscie jakis zdrowy egzemplarz bardzo trafiles. Sprawdzales moze na jakim doladowaniu turbo jezdzisz?
jak bedziesz sprzedawal ta wspaniala 155 to daj znac... napewno ja wezme...
_________________ 0-100km/h--- 9.73 s
1/4 mili --- 17.43 s
Trzy osoby na pokladzie czyli Potencjal jest.
ALFA sprzedana teraz czas na Lancia 2.0 T
0-100km/h---6.8s
1/4mili --- 15.15s Czas na Virusa...
Oj bedzie sie działo
Fakt na hamownie miałem chęć podjechać ale brak czasu komplikuje moje zamiary. Turbina była razem z silnikiem i szczerze mówiąc nie zastanawiałem się jaka jest.
Angel jak będę ją puszczał dam Ci znać, a w sumie jestem tego bliski bo mam kolejne "wredne" plany.
_________________ Alfa Romeo - Nie dla idiotów!!!
155 2.0 8v + 155 2.0 v6Turbo + 166 3.0 v6
Z silnika ar164 2,0 v6T bez problemu robisz 3,0v6T głowica jest taka sama,rozwiercasz i pozamiatane.Wiem bo kolega ma taką zrobioną i śmiga taką po Warszawie,można się naciąć.Takie Ople 3,2v6 GTS to wciąga bez mrugnięcia.Fajna.Też miałem 155 2,5v6 i też myślałem o zaturbieniu,ale się rozwiało,a teraz jak mam 156 2,0TS,to też mi zaczęło znowu to chodzić po głowie.Bo u mnie siedzi taki diabełek za uchem i co ciekawe szepcze po angielsku "more power...,more power....Wiadomo karczek szybko się przyzwyczaja do przeciążeń i gotowe...Parę takich 156 jeździ po Wawie.Do 200km/h to z GTA idzie łeb w łeb powyżej ciutkę słabnie,no ale to rzędówka...
Wiele. i niewiele. za tą kase można całkiem niezły wózek skołować
Ale silnik i inne fanty to raczej w korzystnej cenie wyhaczyłeś :)
Ja zamierzam pójść, jak już wyjeżdze mojego TS-a, w jednostkę z Q4/Delty/F.Coupe. Czytałem opis, taka Tobie nie podeszła. Ale chyba przekładnie z Delty II HF (FWD) albo Coupe uda sie przypasować? :)
Powinna podejść.
Najwiękrzy "dramat" tych poszukiwań to właśnie skrzynia. Ja już nawet próbowałem zwykłą jakąś dopasować ale to mogłoby się źle skończyć
_________________ Alfa Romeo - Nie dla idiotów!!!
155 2.0 8v + 155 2.0 v6Turbo + 166 3.0 v6
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum